به گارش بازار و به نقل از روابط عمومی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان، علی مالمیر گفت: بهمنظور توسعه و ترویج صنایعدستی که در حال حاضر مناسبترین فرصت ایجاد اشتغال را دارد در زمینه آموزش، تولید، بازاریابی و فروش صنایع دستی کارگاههای آموزشی خوبی برگزار شده است.
مالمیر افزود: در حال حاضر در زمینه برگزاری دورههای آموزش صنایعدستی برنامههای خوبی اجراشده که هدف از برگزاری این کلاسها توسعه و ترویج هنرهای سنتی، آشنایی و جذب جوانان و علاقهمندان به رشتههای مختلف صنایعدستی و ایجاد بستر مناسب برای اشتغال و کارآفرینی این گروه است.
وی گفت: سال گذشته اعتباری بالغ بر ۱.۴ میلیارد ریال برای آموزش و ترویج صنایعدستی در همدان تخصیص یافت و تعداد شاغلین اضافه شده صنایعدستی این استان طبق سامانه ملی رصد دو هزار و ۷۸۷ نفر بوده است که در قالب ۸۳۵ کارگاه در رشتههای مختلف اعم از سفال و سرامیک، چرم، صنایعچوب، گلدوزی و مروار مشغول به فعالیت شدهاند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان گفت: آموزشدیدگان شاغلین صنایعدستی طی سال گذشته در رشتههای مختلف صنایعدستی بالغ بر ۷۱۳ نفر بودهاند که آموزشهای صنایعدستی را در رشتههای مختلف و در سطح شهرستانهای استان آموزش دیده اند.
نظر شما