به گزارش بازار به نقل از شاتا، فرزاد اسماعیل زاده با بیان این مطلب، افزود: امروزه فناوری "بلاکچین"(Blockchain) برخلاف آنچه که اغلب تصور میشود، تنها برای استفاده در سیستم بانکداری نیست، بلکه کل دنیای فناوری و به خصوص بخش تولید هوشمند را نیز دستخوش تغییر اساسی خواهد کرد.
وی ادامه داد: این فناوری میتواند امکان انتقال مطمئن و معتبر دادهها و همچنین یک شبکه قابل ردیابی ناگسستنی را فراهم کند که این ویژگیها تنها برای امور بانکی نیست، بلاکچین و رمزارزها در حال ایجاد تغییر و تحول اساسی در بخشهای مهم ازجمله اقتصاد است.
مدیرکل دفتر توسعه و کاربرد فناوری اطلاعات وزارت صمت؛ مهمترین اهداف برگزاری این کنفرانس را ایجاد بستری مناسب برای همکاری و تبادل دانش اطلاعات و انتقال تجارب و دستاوردهای علمی و عملی اساتید، نخبگان و پژوهشگران حوزههای نوآوری و فناوری بلاکچین بر پایه اقتصاد جهانی بهویژه در حوزههای بلاکچین، اقتصاد دیجیتال، رمز ارزها و همچنین ایجاد فضای مشترک برای ارائه راهکارهای جامع و موثر بر پایه دانش و تحلیل فرصتهای اقتصادی بر بستر ملی و جهانی برای مدیریت بهتر سازمانها عنوان کرد.
به گفته اسماعیل زاده؛ این کنفرانس با سه محور (بلاکچین، علم و توسعه)، (کاربردهای بلاکچین در فناوری و صنایع) و (بلاکچین و اقتصاد بازارهای مالی و بینالمللی) قرار است در مردادماه سال جاری برگزار شود، ضمن آنکه در جریان برگزاری این کنفرانس پنلهای تخصصی مرتبط با موضوع کنفرانس نیز تشکیل خواهد شد.
مدیرکل دفتر توسعه و کاربرد فناوری اطلاعات وزارت صمت افزود؛ از دیگر اهداف این کنفرانس بینالمللی آموزش و فرهنگسازی در حوزه بلاکچین می باشد. لذا کلیه واحدهای تولیدی فناوری اطلاعات و واحدهای صنعتی، معدنی و تجاری کشور امکان مشارکت در این کنفرانس را به منظور بهبود فرآیندهای کسب و کار در حوزه فناوری زنجیره بلوکی خواهند داشت.
شایان ذکرست که علاقهمندان، پژوهشگران، محققان، اساتید و دانشجویان برای شرکت در این کنفرانس میتوانند با مراجعه به سایت کنفرانس به آدرس http://unescoconf.ir و https://unescotech.org ضمن کسب اطلاعات بیشتر فرآیند ثبتنام را انجام دهند.
نظر شما