زانا کهنه پوشی در گفتگو با خبرنگار بازار بیان کرد: رویکرد اصلی در برنامه های بازآفرینی شهری ارتقای اقتصادی و اجتماعی است که وزارت راه و شهرسازی و به تبع آن این اداره کل نیز در همین راستا با برنامه ای مدون و کارشناسی شده اقدامات متنوعی را در سطح شهرستانهای استان به انجام رسانده و یا در حال انجام دارد.
وی افزود: شهر مریوان نیز از جمله شهرهایی استان است که بعضی از محلات آن به لحاظ برخورداری از خدمات زیربنایی وضعیت بسیار نامناسبی دارد.
رییس اداره راه و شهرسازی مریوان ادامه داد: راه وشهرسازی در مریوان با تعریف پنج پروژه در محلات کمربندی، موسک و تفینی گامهای مناسبی برای ارتقای سطح برخورداری این محلات از خدمات مورد نیاز یک زندگی مناسب شهری برداشته است.
وی ضمن اشاره به مهمترین طرحها و برنامه های در دست اجرا در این شهرستان، یادآور شد: احداث مدرسه ۹ کلاسه برای ارتقای سرانه فضای آموزشی و رفع محرومیت تحصیلی در محله دارسیران، احداث پارک شنه به منظور ارتقای سرانه فضای سبز و توسعه فضای تعامل اجتماعی، پله گذاری معابر شیب دار برای ارتقای کیفیت جابه جایی و ساماندهی سیما و منظر محله و احداث دیوار حائل در محله کمربندی و هم چنین پله گذاری معابر شیب دار و احداث مدرسه ۹ کلاسه در محله موسک از جمله این طرح ها به شمار می رود.
کهنه پوشی با اشاره به آغاز عملیات هدایت فاضلاب تپه موسک، گفت: کار آسفالت شهرک بهاران مریوان نیز که بیش از ۲۵۰ کوچه و معبر را شامل می شود که عمایت اجرایی آن توسط این اداره آغاز شده است.
وی از صرف ۱۲۰ میلیارد اعتبار برای اجرای پروژه های بازافرینی شهری در مریوان خبرداد و گفت: انتظار می رود که با حمایتهای مسئولان استان و شهرستان زمینه برای اجرای طرح های بهتری در حوزه بازآفرینی شهری در استان کردستان فراهم شود.
نظر شما