۱۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷
۲.۷ میلیون بشکه نفت روسیه جایگزین ایران در پالایشگاه بانیاس

۲.۷ میلیون بشکه نفت روسیه جایگزین ایران در پالایشگاه بانیاس

طی سه هفته گذشته روسیه ۲.۷ میلیون بشکه نفت خام سبک خود به پالایشگاه بانیاس سوریه صادر کرده که جایگزین نفت ایران شده است.

به گزارش بازار، تانکر ترکرز نوشت، طی سه هفته گذشته روسیه ۲.۷ میلیون بشکه نفت خام سبک خود به پالایشگاه بانیاس سوریه صادر کرده که جایگزین نفت ایران شده است.

ایجاد جریان فروش نفت توسط روس‌ها نشان می‌دهد روسیه متعهد به حفظ حضور نظامی خود در سوریه به صورت دائمی است.

در سال ۲۰۲۳، ایران روزانه ۷۴ هزار بشکه نفت به سوریه صادر می‌کرد که معادل ۲.۲ میلیون بشکه در ماه است. تامین نفت یکی از پشتوانه‌های حضور نظامی و نفوذ در کشورهاست.

در ۱۰ ژانویه امسال، دولت آمریکا ۱۸۳ نفتکش روسیه را تحریم کرد تا در جریان فروش نفت این کشور به چین جلوگیری کند اما حالا بخشی از محموله‌های تحریمی روسیه به سوریه صادر می‌شود.

۲.۷ میلیون بشکه نفت روسیه جایگزین ایران در پالایشگاه بانیاس

کد خبر: ۳۳۳٬۴۶۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha