به گزارش بازار، محمد فرزاد در گفت و گویی پیشرفت های ارتباطی استان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: هم اکنون سه میلیون و ۲۵۹ هزار و ۱۷۳ مشترک از مشترکان اپراتورهای مختلف تلفن همراه در این استان به پهنای باند سیار دسترسی دارند.
وی ادامه داد: با توسعه سایتهای فعال شبکه توسط اپراتورهای تلفن همراه و کار شبانه روزی تمامی دستگاه های مسئول نسبت به سال رشد حدود ۱۲ درصدی را شاهد هستیم که امیدواریم در سال جاری نیز این روند با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی، با تاکید بر اینکه استان دارای آب و هوای سرد کوهستانی بوده و کلّ محدودهٔ استان را کوهها و ارتفاعات تشکیل دادهاند و این شرایط ارائه خدمات ارتباطی را دشوار می سازد، بر ضرورت به روزرسانی و توسعه زیرساخت های ارتباطی استان حتی با این شرایط تاکید کرد و گفت: توسعه زیرساختهای ارتباطی پایان ناپذیر بوده و بی وقفه همگام با توسعه فناوری اطلاعات، به روز رسانی و توسعه مییابند و شرایط اقلیمی و جغرافیایی استان نیز تلاشی مضاعف را می طلبد.
وی همچنین گفت: در کنار احداث و ارتقای ایستگاههای مخابراتی در مناطق شهری و روستایی، در بحث ضریب نفوذ پهنای باند ثابت نیز با رشد حدود ۸ درصدی مواجه هستیم که تعداد مشترکین پهنای باند ثابت استان نیز از مرز ۵۰۹ هزار عبور کرده است.
فرزاد خاطرنشان کرد: این زیرساخت های مهم و ظرفیت های مناسب ارتباطی ایجاد شده در استان موجب شد تا با شیوع ویروس کرونا و غیرحضوری شدن فعالیت بسیاری از ادارات، دانشگاهها، مراکز آموزشی و کسب و کارها و افزایش چشمگیر مصرف اینترنت در استان، شبکه دیتای استان تا حد قابل قبولی توان پاسخگویی به این افزایش مصرف را نشان دهد و البته امیدواریم با رفع موانع، مشکلات به وجود آماده نیز حل شود.
وی ادامه داد: این استان بزرگترین و پرجمعیتترین استان ناحیهٔ شمال غربی ایران محسوب میشود و کلانشهر تبریز، بزرگترین قطب اقتصادی منطقهٔ و مرکز اداری، ارتباطی، بازرگانی، سیاسی، صنعتی، فرهنگی و نظامی این منطقه شناخته میشود و این لزوم اهمیت پیشرفت های ارتباطی و فناوری اطلاعات را دوچندان می سازد و همکاران ما در بدنه اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی و سازمان های زیر مجموعه با تلاشی جهادی و شبانه روزی برای خدمت به مردم آماده هستند و تلاش می کنند.
نظر شما