۱۷ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۳
افزایش ۲۲۳ درصدی اعتبارات تملک دارایی های بخش کشاورزی در بودجه ۱۴۰۰
مدیرکل برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد

افزایش ۲۲۳ درصدی اعتبارات تملک دارایی های بخش کشاورزی در بودجه ۱۴۰۰

قاسمی، مدیرکل برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی گفت: اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای ملی وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه های تابعه در قالب پنج فصل، ۲۹ برنامه و ۹۶ طرح می باشد.

به گزارش بازار به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارتخانه با اعلام این مطلب به خبرنگار ما گفت: اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای ملی بخش کشاورزی و دستگاه های تابعه، ردیف های متفرقه و درآمدهای اختصاصی آن در قانون بودجه ۱۴۰۰ نسبت به اعتبارات مشابه در بودجه سال گذشته معادل ۲۲۲ درصد افزایش نشان می دهد.

حسن قاسمی، اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای ملی وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه های تابعه (پیوست شماره یک) در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ را ۴۳۷۵، ۱ میلیارد تومان عنوان کرد و اظهار داشت: این رقم در مقایسه با بودجه سال گذشته ۷۸.۳ درصد رشد داشته است.

وی افزود: اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای ملی وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه های تابعه (پیوست شماره یک) در قالب پنج فصل، ۲۹ برنامه و ۹۶ طرح می باشد.

قاسمی درباره ردیف های متفرقه و درآمدهای اختصاصی وزارت جهاد کشاورزی نیز گفت: اعتبارات ردیف های متفرقه (جدول ۷ و ۹)  ۱۸۳۲۹.۲ میلیارد تومان و درآمدهای اختصاصی ۱۹۴.۱ میلیارد تومان تصویب شده که در مقایسه با اعتبارات مشابه در قانون بودجه سال ۹۹ افزایش قابل توجهی نشان می دهد.

وی دلایل افزایش اعتبارات ردیف متفرقه در قانون بودجه ۱۴۰۰ را افزایش اعتبارات تولید و اشتغال (بند الف تبصره ۱۸) از محل مصارف هدفمندی یارانه ها، اجرا و تکمیل طرح های تملک دارایی های سرمایه ای از محل فروش بنگاه ها، سهام، سهم الشرکه، اموال دارایی ها و حقوق مالی مربوط به دولت و شرکت ها و موسسات دولتی و افزایش اعتبارات برخی از طرح های پیوست شماره یک و ردیف های متفرقه عنوان کرد.

مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی، یادآور شد: اعتبارات تملکی دارایی های سرمایه ای وزارت جهاد کشاورزی در لایحه بودجه ۱۴۰۰ ارسالی دولت به مجلس شورای اسلامی بیش از ۱۱ هزار و ۳۵۹ میلیارد تومان بوده و بقیه رشد اعتبارات تملکی به میزان ۱۵۳.۲ درصد در مجلس شورای اسلامی اعمال شده است.

وی در عین حال اذعان داشت: در قانون بودجه سال ۱۴۰۰، اعتبارات صندوق توسعه ملی برای طرح های آبیاری تحت فشار و نوین، اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوانداری، مقابله با اثرات مخرب ریزگردها و تاثیر آن بر شبکه های برق و طرح های آبرسانی روستایی و عشایری و توسعه شبکه های آن حذف شده، اما برای این طرح ها از محل اعتبارات متفرقه (۵۵۰۰۰۰) اعتبارات مجزا به مبلغ ۳۹۹۱ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

قاسمی، اعتبار پیش بینی شده از محل ردیف های متفرقه (۸۶-۵۵۰۰۰۰) در قانون بودجه ۱۴۰۰ برای طرح های آبیاری تحت فشار و نوین را مبلغ ۱۷۵۷.۵ میلیارد تومان عنوان کرد.

به گفته وی، این رقم نسبت به اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومانی سال ۹۹ از محل صندوق توسعه ملی ۱۷.۲ درصدی داشته است.

مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی گفت: اعتبارات این طرح در پیوست شماره یک در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ برابر با ۷۷۰ میلیارد تومان است که در مقایسه با اعتبار ۵۷۶ میلیارد تومانی آن در سال ۹۹ افزایش ۳۳.۷ درصدی نشان می دهد.

وی اذعان داشت: در مجموع اعتبارات طرح آبیاری تحت فشار و نوین در سال ۱۴۰۰ معادل ۲۵۲۷.۵ میلیارد تومان است که نسبت به سال رقم ۲۰۷۶ میلیارد تومان در سال ۹۹ رشد ۲۱.۷ درصدی داشته است.

قاسمی افزود: اعتبارات طرح های برنامه آبخیزداری و حفاظت از خاک در پیوست شماره یک قانون بودجه ۱۴۰۰ برابر با ۴۴۳.۵ میلیارد تومان است که در مقایسه با اعتبار سال ۹۹ به میزان ۱۸۱.۵ میلیلارد تومان افزایش ۱۳۹.۴ درصدی نشان می دهد.

وی بیان داشت: در مجموع اعتبارات طرح های آبخیزداری، آبخوان داری و حفاظت از خاک در قانون بودجه سال جاری ۲۲۰۱ میلیارد تومان تصویب شده که نسبت به اعتبارات ۱۶۸۱.۵ میلیارد تومانی سال ۹۹ رشد ۳۰.۹ درصدی داشته است.

قاسمی به اعتبارات ریزگرد ها نیز اشاره کرد و گفت: برای مقابل با ریزگردها و تاثیر آن بر شبکه های برق در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۳۵۱.۵ میلیارد تومان از محل ردیف های متفرقه (۸۹-۵۵۰۰۰۰) پیش بینی شده که سهم وزارت جهاد کشاورزی از این رقم توسط ستاد مقابله با گرد و غبار تعیین می شود.

وی اضافه کرد: با احتساب سهم ۴۵ درصدی سال ۹۹ از طرح مذکور برای وزارت جهاد کشاورزی از محل صندوق توسعه ملی به مبلغ ۱۳۵.۹ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ اعتبار این طرح ۱۵۸.۱۷۵ میلیارد تومان  برآورد می شود که رشد ۱۶.۴ درصدی را نشان می دهد.

مدیرکل برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی درباره طرح های آبرسانی روستایی و عشایری و توسعه شبکه های آن توضیح داد: در قانون بودجه ۱۴۰۰ اعتبار این طرح ها از محل ردیف های متفرقه (۹۱-۵۵۰۰۰۰) مبلغ ۳۱۷.۸ میلیارد تومان پیش بینی شده و سهم سازمان امور عشایر ایران از این رقم توسط سازمان  برنامه و بودجه کشور تعیین می شود.

وی گفت: با احتساب سهم ۱۲ درصدی سال ۹۹ از طرح مذکور برای وزارت جهاد کشاورزی از محل اعتبارات صندوق توسعه  ملی به مبلغ ۱۸۰ میلیارد تومان، برای سال ۱۴۰۰ اعتبار طرح مذکور ۳۱۷.۸۸ میلیارد تومان برآورد شده که از رشد ۷۶.۶ درصدی برخوردار است.

کد خبر: ۸۲٬۰۶۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha