به گزارش بازار، عادل طالبی دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی با اشاره به اینترنتی شدن کسب و کارها از سال ۹۲ به بعد، بیان کرد: کرونا باعث رشدهای عجیبی در حوزههای مختلف شد و کسانی در این دوران موفقاند که خود را با تغییرات وفق دهند اما همیشه برخی کسب و کارها هم عقب می مانند.
وی شفافیت را ارمغان اینترنت خواند و افزود: در این شرایط رفتار مصرف کننده نیز تغییر کرده و کسانی که این تغییرات مصرف کننده را درک کنند موفق خواهند شد.
او کرونا را گوی سیاهی دانست که در فضای کسب و کار هم فرصت و هم تهدید ایجاد کرده و تصریح کرد: فضای کسب و کار در حال تغییر است و نیاز به ارتباط با مخاطبان دارد که از طریق فضای دیجیتال مؤثرتر و بهتر خواهد بود.
دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی فروش دیجیتال را سخت تر از فروش فیزیکی دانست و اظهار کرد: در فروش دیجیتال باید اعتماد سازی صورت گیرد و کسب و کارها راه اقناع مشتری را یاد بگیرند.
طالبی به اشاره به تفاوت رفتار مصرف کننده در فضای آنلاین با آفلاین، خاطر نشان کرد: قبل از فعالیت باید این درک صورت گیرد و کسب و کارها خود را با آن را وفق دهند در صورتی که هر کسب و کار آفلاینی نمیتواند در فضای آنلاین به فعالیت بپردازد.
وی درمورد مشکلات کسب و کارها، عدم حمایت قوای تصمیم گیرنده در این حوزه را مشکلی جدی عنوان کرد و گفت: زیرساختهای نامناسب مانند قطعی و کندی اینترنت باعث شده آن طور که باید، نتوانیم از این فرصت پیش آمده استفاده کنیم.
طالبی اظهار کرد: اگر نگاه امنیتی از فضای دیجیتال برداشته شود و به آن به عنوان یک فرصت برای رشد اقتصاد به آن توجه کنیم بخش مهمی از مشکلات حل میشود.
دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی دو مشکل مالیات و تأمین اجتماعی را مهم تر از کرونا در آسیب رساندن به کسب و کار اینترنتی عنوان کرد و گفت: متأسفانه کسانی در این حوزه تصمیم گیری می کنند که دانش و اطلاعات کافی ندارند.
نظر شما