به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، مبین علی میر اظهار داشت: تمامی این دامها برای کشتار به کشتارگاههای سیستان و بلوچستان ارسال شده و این روند میتواند در فعال کردن صنایع بسته بندی و کشتارگاهی سیستان و بلوچستان موثر باشد.
وی با بیان اینکه دیگر محمولههای دامی اوایل هفته آینده وارد سیستان و بلوچستان میشود که آنها نیزشامل شتر است، افزود: البته رایزنیهایی برای واردات گاو و گوساله به استان انجام شده و به زودی از بازارچههای مرزی این استان وارد میشود.
مدیر بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان گفت: پس از چندین ماه تعطیلی به دلیل نوسانات ارزی واردات دام از طریق بازارچههای مرزی استان از ابتدای دی امسال از سرگرفته شد.
وی بااشاره به اینکه روند واردات دام از بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان به کشور شتاب گرفته که با این کار قیمت گوشت قرمز در داخل کشور کاهش مییابد ادامه داد: قرار است سالانه از محل دامپرواری که وارد این استان میشود حدود ۵۰ هزار تن گوشت استحصال شده توسط شرکت پشتیبانی امور دام خریداری و در اختیار مصرفکنندگان قرار گیرد.
میر تصریح کرد: این ظرفیت با توجه به زیرساختهای سیستان و بلوچستان و وجود کشتارگاهها و مراکز بستهبندی میتواند به ۱۰۰ هزار تن هم افزایش یابد.
نظر شما