به گزارش بازار به نقل از اتاق اصناف ایران، علی اژدرکش با بیان مطلب فوق در ارتباط با برخی معایب برگزاری نمایشگاه های بهاره و پاییزه افزود: برگزاری این شکل نمایشگاه ها به نفع مصرف کننده هم نبود. مشتری در دوره برپایی نمایشگاه های مذکور اگر از کالای خریداری شده رضایت نداشت، نمی دانست و نمی توانست به کجا بایستی مراجعه کند. دیگر نمایشگاهی وجود نداشت که کالای خود را عوض کند. ضمن اینکه رصد قیمت ها بخوبی صورت نمی گرفت و غرفه ها به جای کاسبان اصلی در دست دلالان قرار می گرفت و در نهایت کار به درستی انجام نمیشد.
وی افزود: در همین راستا بارها مخالفت خود را به مسئولان برپایی نمایشگاه های بهاره یا پاییزه اعلام کردیم؛ اما ره به جایی نبردیم تا اینکه ویروس منحوس کرونا اجازه تجمع و خرید های دسته جمعی را از همه محافل اقتصادی در جهان گرفت و مقرر شد به جای این نمایشگاه ها، جشنواره فروش ویژه نوروزی» را با شعار “هر مغازه یک نمایشگاه” برگزار شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی اتاق اصناف تهران با تاکید بر اینکه تمام قصدمان در برپایی این جشنواره حمایت از مصرف کننده است بیان کرد: مقرر شده این جشنواره طی ۴۵ روز از ابتدای اسفند تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ برگزار شود. ضمن اینکه با استاندارسازی شکل فروش کالاها از سوی اتحادیه های مرتبط، پوسترهای ویژه ای برای واحدهای منتخب جهت نصب توسط فعالان صنفی در مغازه های خود پیش بینی شده تا رصد قیمت ها وکیفیت کالاهای عرضه شده کاملاً انجام شود.
نظر شما