به گزارش بازار، امیرعباس منوچهری در پاسخ به این پرسش که اگر پزشک به هر علتی نتوانست نسخه الکترونیک بنویسد یا نخواست در سامانه نسخه الکترونیک نام نویسی کند، تکلیف مبلغی که بیمار باید برای روند درمان پرداخت کند به چه صورت است؟ افزود: این که پزشکی نخواهد نسخه الکترونیک بنویسد مانع این کار نخواهیم شد و الزام نمیکنیم و روشهای متعددی برای این گونه موارد، پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: کارشناسانی از سوی سازمان تأمین اجتماعی به پزشکان و مراکز طرف قرارداد مراجعه و آموزشهای لازم را ارائه میکنند.
منوچهری افزود: از طریق مشوقهایی که قرار دادیم تشویق میکنیم تا مراکز؛ نسخه الکترونیک تولید کنند.
وی اضافه کرد: درباره مبلغ ویزیت، پزشکان طرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی که حدود ۲۳ هزار نفر هستند اکنون قریب به اتفاق آنها با ما در بستر الکترونیک ارتباط دارند و در حال تولید نسخه الکترونیک هستند.
معاون سازمان تأمین اجتماعی گفت: علاوه بر این پزشکان؛ هر پزشکی اگر بخواهد طرف قرارداد ما باشد به سادگی با آنها قرارداد میبندیم و در مدت یک هفته، پزشک طرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی تلقی میشوند.
وی اضافه کرد: در حال حرکت به سمت سامانه ارجاع هستیم و سامانه پزشک خانوادهای که برنامه ریزی شده و چندین سال در کشور در برخی از استانها در حال اجراست در پی آن است که هر بیمار فقط به پزشک مربوط به خود مراجعه کند و در مسیر صحیح؛ به سامانه ارجاع معرفی میشود.
منوچهری درباره راهکار جلوگیری از سوء استفاده از کُدهای ملی افراد در طرح حذف دفترچههای کاغذی تأمین اجتماعی گفت: حدود چند ماه در سازمان تأمین اجتماعی به روشهای مختلف پیگیری کردیم و بر روی روشهای احراز هویت بیومتریک، مدتها کار کردیم.
وی افزود: برای این که در بدو کار عرصه را بر مردم و پزشکان و مراکز طرف قرارداد، تنگ نکنیم از ابتدا همه راهکارهای نظارتی را به سامانه تحمیل نخواهیم کرد و فرصتی حدود ۲ ماه را برای دوره فراگیری مردم، پزشکان و مراکز طرف قرارداد قرار میدهیم و از روز نخست همه سخت گیریها را نخواهیم کرد.
معاون سازمان تأمین اجتماعی درباره حسن روش الکترونیک برای دریافت دارو از داروخانه گفت: تا ماه گذشته، ماهانه حدود ۲ میلیون دفترچه صادر میکردیم و سالانه حدود ۶۰ میلیون مراجعه به مراکز تأمین اجتماعی برای صدور یا تمدید دفترچه داشتیم که این مراجعات حذف شده است.
منوچهری افزود: این روش از خطاهای نسخه نویسی و نسخه پیچی پیشگیری و در تکمیل پرونده سلامت کمک میکند.
نظر شما