به گزارش خبرگزاری بازار، علیمحمد نیکبخت صبح یکشنبه با اعلام این خبر افزود: در صورتیکه مواد اولیه و ظروف فراهم باشد، این دو شرکت میتوانند روزانه چهار تا پنج هزار عدد اسپری تولید و روانه بازار کنند.
وی ادامه داد: ظرفیت تولید ژلهای ضدعفونی نیز با امکانات فعلی روزانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ لیتر است که امکان افزایش ظرفیت در این بخش وجود دارد.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی درباره لزوم توجه به توسعه فعالیتهای دانشبنیان در راستای حل مشکلات مردم به ویژه در وضعیت کنونی بیان کرد: شرکتهای فناور نیز در این برهه که وجود محلولهای ضدعفونی یک ضرورت برای کشور و استان است، پای کار آمده و توان خود را برای کاهش دغدغه مردم به کار گرفتهاند و ما از افزایش این شرکت ها استقبال می کنیم.
نیکبخت با ابراز اینکه پارک علم و فناوری آذربایجانغربی با هدف بسترسازی برای تولید ثروت از طریق علم و فناوری تاسیس شده است، گفت: این نهاد به عنوان یکی از ارکان مهم شکلگیری و توسعه اقتصاد دانش بنیان تلاش میکند تا با استفاده از موقعیت ممتاز همجواری با سه کشور آسیایی و اروپایی و دارا بودن هفت مرز رسمی در سطح کشور به حمایت همه جانبه از شرکتهای مبتنی بر دانایی و خلاقیت و جذب سرمایهگذار بپردازد.
نظر شما