سید محمد موسوی زاده در گفتگو با خبرنگار بازار، بابیان اینکه تا بهمنماه سال ۵۷ استان سمنان دارای ۳۴۸ ایستگاه توزیع برق بود، تأکید کرد: این میزان در بهمنماه ۹۹ به هشت هزار و ۴۹۸ دستگاه برای تغذیه برق مشترکان رسیده که افزایش ۲۳ برابری ظرفیت پستهای برق را شاهد هستیم.
وی بابیان اینکه در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، قدرت پستهای توزیع برق استان سمنان ۶۲ مگاوات آمپر بوده و هماینک یک هزار و ۴۴۵ مگاوات آمپر برآورد میشود، افزود: افزایش ۴۰ برابری سرچراغهای روشنایی معابر به نسبت بهمن ۵۷، از دیگر دستاوردهای عرصه خدمترسانی محسوب میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق سمنان ادامه داد: در آغاز پیروزی انقلاب اسلامی، ۶۸ انشعاب برق چاه آب کشاورزی برقدار بوده و در زمان حاضر، تأمین برق دو هزار و ۷۶۱ اشتراک برق چاههای آب کشاورزی اجرایی شده و افزایش ۴۰ برابری را در این بخش شاهد هستیم.
موسوی زاده با اظهار اینکه در حال حاضر این شرکت به بیش از ۳۹۰ هزار مشترک برق خدمترسانی میکند و به نسبت ابتدای انقلاب، ۱۰ برابر به تعداد مشترکان اضافهشده است، تصریح کرد: درحالیکه در بهمن ۵۷، تعداد ۵۹ روستای استان از نعمت برق برخوردار بودهاند، تا بهمن ۹۹ به ۴۷۴ روستا رسیده و ضریب نفوذ برق در استان سمنان ۱۰۰ درصد است.
وی بابیان اینکه در بهمن ۵۷، طول شبکههای هوایی توزیع برق ۷۱۱ کیلومتر و در زمان حاضر ۱۱ هزار و ۶۱ کیلومتر است و افزایش ۱۵ برابری را دربرداشتن خاطرنشان کرد: در بازه زمانی یادشده در زمینه شبکه زمینی توزیع برق از ۵۲ کیلومتر به یک هزار و ۱۳۴ کیلومتر افزون گشته و بیانگر افزایش ۲۲ برابری این بخش است.
نظر شما