۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۳
تولیدکنندگان لاستیک حق توزیع خودسرانه ندارند
رئیس گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی تهران:

تولیدکنندگان لاستیک حق توزیع خودسرانه ندارند

مدیحی، رئیس گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی تهران گفت: تولیدکنندگان لاستیک اجازه ندارند بدون نظارت سازمان صمت تولیدات خود را توزیع کنند.

به گزارش بازار، ناصر مدیحی رئیس گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی تهران که در یکی از کارخانه‌های تولیدکننده لاستیک انجام شد، گفت: برخی تولیدکنندگان لاستیک ادعا می‌کنند که لاستیک را با ارز آزاد تولید می‌کنند و به همین جهت نمی‌توانند در برخی سامانه‌ها تولیدات خود را به قیمت دولتی عرضه کنند، اما سؤال اینجاست که حالا که قیمت دلار کاهش پیدا کرده است پس چرا در قیمت لاستیک بازنگری نمی‌شود؟ و به نظر می‌رسد که سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان باید در این موضوع ورود کند.

وی گفت: بحث بعدی این است که یکی از تولیدکنندگان لاستیک ادعا می‌کند که مالک کارخانه از آن‌ها خواسته است ۷۰ درصد تولیدات آن‌ها در شهرستان و ۳۰ درصد در تهران توزیع شود در صورتی که توزیع نباید با تصمیم آن‌ها باشد و حتما باید سازمان صنعت، معدن و تجارت در این موضوع ورود کند.

مدیحی افزود: برخی تولیدکنندگان لاستیک هیچ سهمیه‌ای از تولیدات خود را به سازمان راهداری اختصاص نمی‌دهند و اتحادیه مربوطه هم از این که عامل‌های توزیع این کارخانه چه کسانی هستند، بی خبر است و قطعا باید در این موارد بازنگری صورت گیرد.

وی گفت: چرا باید لاستیک به میزان بسیار زیاد در انبارها بماند و قطره چکانی توزیع شود و ما مثلا در همین کارخانه مقادیر بسیار زیادی لاستیک نیسان و کامیون می‌بینیم که شاید بیش از دو ماه انبار شده است.

رئیس گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی تهران افزود: ما در گشت هایمان به مواردی برخوردیم که مثلا عامل توزیع لاستیک در انبارش هیچ لاستیکی نداشت، اما با کامیون دار در خیابان قرار می‌گذاشت در حالی که عاملان توزیع باید مشخص باشند و سازمان صمت بتواند بر آن‌ها نظارت کند.

 لزوم اتصال سامانه‌ها برای حل معضل لاستیک و نهاده‌ها
محسن زنگنه نماینده سازمان بازرسی کل کشور نیز که در یکی از کارخانه‌های تولید لاستیک انجام شد، گفت: ما در بررسی هایمان خیلی مواقع مشکلات را از ناهماهنگی میان وزارتخانه‌ها می‌بینیم و به طور مثال اگر وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت سامانه‌های خود را به هم متصل کنند ما در بحث لاستیک این مشکل را نخواهیم داشت و متأسفانه مشابه همین مشکل را هم در بحث اتصال سامانه‌های میان وزارت جهادکشاورزی و صنعت، معدن و تجارت در بحث نهاده‌ها داریم و اکنون مشخص نیست که در سامانه بازارگاه چه کسی نهاده می‌گیرد.

وی اضافه کرد: وزارتخانه‌ها باید مشکلات میان خود را حل کنند و اکنون در بحث لاستیک شاهدیم که وزارت راه و شهرسازی برای خودش حواله جدا می‌کشد و وزارت صمت می‌گوید لاستیکی ندارم که توزیع کنم در صورتی که اگر سامانه‌ها به هم متصل شود این مشکلات ایجاد نخواهد شد.

نماینده سازمان راهداری و حمل و نقل هم گفت: صاحبان خودروهای سنگین توان خرید به قیمت آزاد را ندارند و دائم به ما برای تهیه لاستیک مراجعه می‌کنند، اما نمی‌توانیم با قیمت مناسب به آن‌ها توزیع کنیم.

تهرانی افزود: در سامانه ما لاستیک به اندازه کافی عرضه نمی‌شود و اگر تولیدکنندگان داخلی سامانه ما را شارژ کنند ما به راحتی می‌توانیم جوابگوی کامیون داران باشیم.

کد خبر: ۶۹٬۰۵۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha