رسول جلیلی در گفتگو با خبرنگار بازار، افزود: این کارخانه ها با ظرفیت اسمی سالانه یک میلیون و دویست هزار تن، معادل ۱۰۰هزار تن خوراک دام و ۲۰۰.هزار تن خوراک آماده طیور و آبزیان در سال تولید می کنند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر کارخانه های خوراک دام و طیور و آبزیان استان مجموعا با ظرفیت اسمی زیر ۳۰ درصد فعالیت دارند و در صورت ترغیب مرغداران و دامداران به مصرف خوراک آماده دام و طیور و ارائه تمهیداتی جهت صادرات به خارج از کشور و همچنین تامین نهاده ها برای کارخانجات شاهد استفاده از پتانسیل بالای کارخانجات خوراک دام و طیور و آبزیان استان و پر شدن ظرفیت خالی آنها خواهیم بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی عنوان کرد: حجم سرمایه گذاری انجام گرفته در این واحدها معادل هزار میلیارد تومان بوده و برای هزار نفر نیز به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
جلیلی تاکید کرد: در راستای تولید خوراک دام یارانه ای و کنترل کیفی بازدید های دوره ای و نظارت مستمر توسط معاونت بهبود تولیدات دامی بر کارخانجات تولید خوراک دام و طیور استان انجام میشود.
وی گفت: بازدید از کارخانجات خوراک دام و طیور و آبزیان، با هدف نمونهبرداری و انجام آزمایش نمونه خوراک، ارائه آمار توزیع خوراک و نهادههای مصرفی و انعکاس و پیگیری مسائل و مشکلات است که با نظارت های مستمر شاهد افزایش کیفیت خوراک تولیدی در استان و کاهش چشمگیر تخلفات کارخانجات خوراک دام و طیور و ابزیان استان هستیم.
جلیلی خواستار توسعه و تکمیل زنجیره های تولید در بخش دام و طیور آذربایجان غربی شد و گفت: آذربایجان غربی با توجه به موقعیت خاص کشاورزی و دامپروی از استانهای پیشرو در تولید خوراک دام، طیور و آبزیان است.
نظر شما