به گزارش بازار، سرهنگ حسین رمضانی در نشستی که به منظور بررسی تکالیف و عملکرد دستگاههای اجرایی در اجرای قانون هوای پاک به میزبانی معاون دادستان کل کشور در حقوق عامه برگزار شد گفت: ما در بحث آلایندگی وسایل نقلیه چند کد جریمه داریم که در ۹ ماهه ابتدایی امسال ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار وسیله نقلیه بدون معاینه فنی را جریمه کردیم، اما نقش پلیس به عنوان آخرین حلقه است.
سرهنگ رمضانی گفت: اگر ناوگان حمل و نقل و مراکز معاینات فنی به روز باشند و درست عمل کنند پلیس هم وظیفه اش را به درستی میتواند انجام دهد.
وی افزود: ما هم اکنون با تردد ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار وسیله نقلیه فرسوده مواجهیم که ۹ میلیون آن موتورسیکلت است و در شهر تهران بیش از ۲ میلیون موتورسیکلت فرسوده در حال تردد است که هیچ طرحی در این چند سال برای جایگزینی آن اجرا نشده است.
سرهنگ رمضانی گفت: ۸۰ درصد ناوگان حمل و نقل عمومی در تهران فرسوده است و ما به عنوان پلیس نمیتوانیم از تردد آنها جلوگیری کنیم.
وی افزود: با توجه به فشار اقتصادی، ما نمیتوانیم موتورسواران پیک را متوقف کنیم و قبل از این برخوردها باید سازمانهای مسئول تکالیفشان را انجام میدادند.
معاون اجرایی پلیس راهور ناجا گفت: ما در حوزه نوسازی و جایگزینی خودروها عملکرد دقیقی از دستگاهها ندیده ایم. برای مثال ما اکنون ۴۵۰ دستگاه اتوبوس مفصل دار بدون پلاک در شهر تهران داریم و نگرانیم که تصادف و خلافی نکنند و به دادستانی تهران هم نامه نگاری کرده ایم و سازمان حفاظت محیط زیست مخالف شماره گذاری است و شهرداری هم باید هزینههای بسیار زیادی برای کاتالیستهای آن انجام دهد، ولی در واقع ما نمیتوانیم مانع حرکت این اتوبوسها شویم.
نظر شما