به گزارش بازار به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی محمد شفیعی در این رابطه گفت: این طرح در راستای جلوگیری از رفت و آمدهای اداری به مراکز بخش و شهرستان و همچنین تسریع در انجام کار، بهبود و افزایش کیفیت خدمات اداری به مردم عزیز روستا است.
وی ادامه داد: با توجه به گستردگی و تعدد روستاهای استان با تعامل، همکاری و همفکری با دفتر فناوری اطلاعات استانداری بیش از ۳۰ خدمت و سرویس الکترونیکی در قالب اجرای طرح روستای هوشمند در دسترس روستاییان قرار خواهد گرفت.
وی افزود: آموزش و فرهنگ سازی در زمینههایی نظیر ایجاد اشتغال در بخشهای غیرکشاورزی، کنترل جمعیت، توسعه اجتماعی و شهرسازی روستا، کاهش مهاجرت به شهرها، افزایش سطح رفاه، جذب و توسعه فناوریهای جدید و تربیت نیروی انسانی ماهر، از موضوعات دارای اهمیت توسعه روستایی است و روستای هوشمند به عنوان ابزاری با فناوریهای نوین در این راستا عمل خواهد کرد.
مدیر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری خراسان رضوی نیز با اشاره به اهمیت توسعه فناوری اطلاعات در مناطق روستایی، اظهار کرد: این دفتر آمادگی دارد در قالب طرح روستای هوشمند و بهرهگیری از ظرفیتهای مراکز رشد دانشگاهی، شتابدهندهها و شرکتهای پیشرو حوزه ict استان، خدماتی همچون گردشگری روستایی، بازارچههای روستایی و فروش آنلاین، سامانه جامع مالی و اداری، رفاهیات الکترونیک، خدمات حوزه سلامت، سامانه ۱۳۷ روستایی، توسعه دفاتر پیشخوان روستایی، آموزش مجازی و ارائه محتواهای آموزشی، چمدان سلامت، شبکه APN روستایی و... در قالب این طرح در دسترس روستاییان عزیز قرار دهد.
حمیدرضا روحبخش بیان کرد: عملیات اجرایی این طرح مهم در قالب تفاهمنامه سه جانبه دفتر امور روستایی و شوراها، دفتر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری خراسان رضوی و مراکز رشد ICT دانشگاهها آغاز خواهد شد و پیش بینی میشود، عملیات اجرایی این طرح از اواسط ماه آینده آغاز و پس از تامین اعتبار لازم در بازه زمانی ۶ ماهه از زمان شروع اجرای طرح، خدمات و سرویسهای مورد نیاز، به بهرهبرداری برسد.
نظر شما