به گزارش بازار، عادل آذر در پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی با محوریت نوسازی صنعت در تحولات نوظهور، افزود: نگاهی به آمار ارائه شده مرکز آمار درباره رشد اقتصادی و رشد زیرمجموعه آن، نشان میدهد در سال ۹۷ رشد اقتصادی کشور برپایه جی دی پی منفی چهار و یک دهم درصد، در سال نود و هشت، منفی شش و هشت دهم درصد و در ۹ ماهه امسال منفی یک درصد بوده است در حالی که قرار بود رشد اقتصادی کشور در برنامه ششم توسعه سالانه ۸ درصد باشد.
وی اضافه کرد: این در حالی است که رشد صنعت و معدن، در این سه مقطع یاد شده، به ترتیب منفی ۹ و یک دهم درصد، منفی ۱۴ و یک دهم درصد، و منفی هفت دهم درصد بوده است.
رئیس انجمن علمی مدیریت صنعتی ایران با بیان این که سهم صنعت و معدن در اشتغال ایران، ۳۲ درصد، خدمات ۵۰ درصد و کشاورزی ۱۸ درصد است گفت: براساس برنامه، باید نرخ بیکاری در کشور ۱۰ و دو دهم درصد میبود که اکنون ۱۲ درصد است و اگر جوانان تحصیل کرده و بیکاران اقماری را به این آمار اضافه کنیم آمار بیکاری ۲۲ درصد میشود ضمن این که نرخ بیکاری فقط در بخش بانوان جوان تحصیل کرده ۳۶ د رصد است.
عادل آذر افزود: قرار بود معدل سالانه نرخ تورم تک رقمی و حدود هشت و هشت دهم درصد باشد در حالی که این عدد در سال نودو هشت ۳۵ درصد و هم اکنون ۳۰ درصد است.
وی با بیان این که با وجود همه حمایتها از تولید داخل و رهنمودها و سیاستهای حمایتی نباید اوضاع صنعت کشور این گونه باشد گفت: باید با استفاده از فناوریهای نوین و پدیدههای نوظهور، هم عقب ماندگیها را جبران کنیم و هم برای آینده طرح و برنامه توسعهای داشته باشیم.
همچنین ابوالفضل کیانی بختیاری مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی نیز در این همایش گفت: ۱۹۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارائه شده که از این تعداد ۴۵ مقاله پذیرش شده است.
وی افزود: پنجمین همایش مدیریت صنعتی با عنوان نوسازی صنعت در پرتو تحولات نوظهور در ۱۱ محور برگزار میشود که برای محورهای فضای کسب و کار در پرتو تحولات نوظهور شش مقاله، جهش تولید و بهره وری در ظرفیت کسب و کار چهار مقاله، مدیریت صنعتی در شرایط پیچیده کسب و کار ۴ مقاله، و برای بقیه محورها در مجموع ۳۱ مقاله پذیرش شده است.
نظر شما