به گزارش بازار به نقل از صندوق حمایت از صنایع پیشرفته، کنفرانس تخصصی توسعه همکاریهای اقتصادی ایران و چین به همت معاونت امور بینالملل اتاق ایران و با حضور شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته برگزار گردید.
در این همایش که با حضور بیش از ۶۰ تن از مدیران ارشد شرکتهای بزرگ صادرکننده کالا و خدمات و مدیران مرتبط دولتی و بخش خصوصی و معاون سفیر چین در ایران برگزار شد، چالش ها و راهکارهای توسعه تجارت با جمهوری خلق چین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مهدی فرنیان عضو موظف هیات مدیره و مدیر مالی و اداری شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته در این کنفرانس ضمن معرفی اجمالی این صندوق و خدمات آن، از آمادگی صحا برای حمایت از شرکت های فعال در حوزه صنایع پیشرفته جهت ورود به بازارهای بین المللی خبر داد و گفت: یکی از اهداف صندوق صحا، حمایت از صنایع پیشرفته و هایتک کشور جهت ورود به بازارهای بین المللی است و در این زمینه صندوق حمایت از صنایع پیشرفته در دو بخش شرکت در نمایشگاه های بین المللی و صدور انواع ضمانتنامه ها برای صادرات محصولات، از شرکت های فناور و دانش بنیان کشور حمایت می کند.
فرنیان با اشاره به توانمندی های کشور در حوزه اقتصاد دانش بنیان افزود : خوشبختانه کشور ما هم در تولید دانش فنی و هم در تربیت نیروی انسانی متخصص از کشورهای پیشرو در منطقه و دنیا می باشد لذا ما در صندوق حمایت از صنایع پیشرفته با باور به توانمندی نخبگان ایرانی حمایت از آن ها را در حوزه صنایع دانش بنیان در دستور کار خود قرار داده و امروز شاهد درخشش این استعدادها در عرصه صنایع هایتک هستیم.
عضو هیات مدیره صحا موضوع ( jount venture ) و بسترسازی برای ورود به بازارهای جهانی را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: دانش فنی تولید شده در کشور و محصولات تولید شده بر پایه این دانش از توان لازم برای حضور و رقابت در بازارهای جهانی برخوردار است، لذا باید تلاش کنیم با ایجاد کانال ها و راه های ارتباطی صحیح با جهان خارج به ویژه با کشور جمهوری خلق چین، توانمندی خود را به بازارهای خارجی عرضه و از این طریق مبادلات اقتصادی فناورانه کشور را ارتقا دهیم و در این راستا صندوق حمایت از صنایع پیشرفته این آمادگی را دارد تا با جذب سرمایه گذاری خارجی طبق اساسنامه خود با شرکت های سرمایه گذار چینی همکاری نماید.
وی در ادامه به امکان معرفی شرکت های فعال برای سرمایه گذاری مشترک با طرف چینی اشاره کرد و اضافه کرد صندوق صحا در این مدل نیز امکان تامین مالی طرف ایرانی را دارد. در پایان مهدی فرنیان ضمن اعلام آمادگی صندوق جهت حمایت از شرکت های ایرانی برای حضور در نمایشگاه ها و دوره های آموزشی تخصصی در چین، ابراز امیدواری کرد شرکت صنایع پیشرفته ایرانی بتوانند با صادرات فناوری های نوآورانه گامی در جهت توسعه اقتصاد دانش بنیان بردارند.
نظر شما