به گزارش بازار، عباس علی آبادی در مراسم امضای قرارداد احداث نیروگاه سیکل ترکیبی اندیمشک گفت: امروز تمامی کلاسهای توربینهای نیروگاهی در کشور ما قابل ساخت است.
وی با اشاره به بهره برداری از ژنراتور ۲۵۰ مگاولت آمپر جدید گروه مپنا خاطرنشان کرد: این ماشین به تنهایی یک دستاورد در مقیاس جهانی است که با راندمان ۹۸.۷ درصد تولید شده است و همتا ندارد.
علی آبادی؛ برق را زیرساخت و مقدمه توسعه دانست و گفت: تاکنون فعالیتهای گستردهای در زمینه احداث نیروگاههای برق صورت گرفته و امروز کشور ما در مقیاس جهانی در موقعیت بسیار مناسبی قرار دارد، البته لازم است که صنایع برقی توسعه یابد و تبدیل برق به کالا یا POWER۲X و برقی سازی از این جمله است که در دنیای توسعه یافته نیز دنبال میشود.
مدیرعامل گروه مپنا افزود: کشور ما نیز میتواند این راهبرد صحیح را دنبال نماید و میتوانیم کالاهایی را تولید کنیم که در حوزه رقابت جهانی حضور موفقی داشته باشد.
وی افزود: علاوه بر تولید برق از طریق منابع تجدیدناپذیر، این امکان و توانایی را داریم که با منابع تجدیدپذیر نیز راندمان بسیار بالا تولید کنیم.
مدیرعامل گروه مپنا تصریح کرد: امروز تولیدات مپنا به بسیاری از کشورهای منطقه و همسایه صادر میشود و چه خوب است که نیازهای بیشتری از داخل از این گروه دانش بنیان تامین شود.
علی آبادی با اشاره به قرارداد نیروگاه اندیمشک تصریح کرد: اتفاق مهم آن است که با تلاشهای صورت گرفته کیفیت و راندمان ماشین قابل نصب در نیروگاه اندیمشک افزایش مییابد، به گونهای که میتوانیم تا ۱۹۲ مگاوات برق از آن تولید کنیم و از نظر مصرف سوخت نیز توان مصرف تنوعی از سوختها را خواهیم داشت.
وی در پایان گفت: این موارد نشانه ظرفیت بزرگ مپنا و کشور است و میتواند نوید روزهای بهتری را بدهد.
نظر شما