به گزارش بازار، عباس علی آبادی افزود: امروز شاهد دستیابی به موفقیتی بزرگ در قد و اندازه طراحی کاملا بومی یک ژنراتور پیشرفته و بی نظیر در نوع خود هستیم.
او ادامه داد: این ژنراتور ۲۰۰ مگاواتی در مقایسه با تولیدات گذشته ما، از مزیت تماماً بومی بودن برخوردار است همینطور راندمان این ژنراتور بالاتر از انواع قبلی و با توان بازدهی ۹۸/۷ درصد می باشد.
علی آبادی تصریح کرد: ارز بری در این نوع ژنراتور به حداقل رسیده است، این ژنراتور قابلیت نصب در فضای باز دارد و همچنین نیازی به محفظه صدا گیر ندارد. این محصول یک ژنراتور درجه یک ایرانی در مقیاس جهانی است.
مدیرعامل گروه تولید مپنا در خصوص تولید ژنراتور کاملا بومی مپنا گفت: فرآیند دستیابی به فناوری های بالاتر یک اقدام مستمر و ادامه دار است که در گروه مپنا همواره مدنظر قرار گرفته می شود ما امیدواریم سال آینده از ژنراتور ۳۰۰ مگاوات آمپر خود رونمایی کنیم.
علی آبادی افزود: گروه مپنا پیش از این ژنراتور دیگری را که برای مصارف گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد تولید می کرد اما این ژنراتور ۲۰۰ مگاوات آمپری برای مصرف و سفارش خاص و استفاده در نیروگاه غرب کارون تولید شده و قرار ا شن شدن بخش بخار و گاز این نیروگاه بکار گرفته شود.
او از در دست طراحی بودن بیش از ۲۰ نوع وسیله محرکه با پیل های الکتریکی درگروه مپنا خبر داد و تصریح کرد: در این طراحی ها مقیاسهای چند کیلو وات تا چند صد مگاوات در نظر گرفته شده است.
علی آبادی گفت: گروه مپنا پیش از این هم درکشورهای همسایه شرقی و غربی شمالی و جنوبی و حتی اروپایی و آفریقایی، بازار فروش خود را داشته است در حال حاضر هم برای ژنراتور جدید تولید شده در بازار های جهانی توان توزیع و رقابت با محصولات مشابه خارجی را داریم چه بسا بازارهای مناسبی هم برای این محصول ها وجود دارد در ضمن گروه تولیدی مپنا آمادگی اجرای طرح های گوناگون در دنیا را دارد.
نظر شما