به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی یزد، محمدعلی حاتمیزاده با اشاره به پایان فصل کاشت محصول جو در یزد گفت: طی سال زراعی ۹۹ و ۱۴۰۰ در سطح سه هزار هکتار از زمینهای زراعی استان این گیاه کشت شد که این عدد نسبت به سال زراعی قبل ۱۰ درصد افزایش دارد.
وی افزود: با توجه به شرایط جوی و نزول باران به عنوان رحمت الهی، افزایش قیمت محصول جو و ضرورت تأمین علوفه مورد نیاز دام سبک از سوی دامداران علت افزایش سطح زیرکشت است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی یزد اظهار کرد: برای کاشت این محصول در سال زراعی جاری حدود ۲۲۰ تن انواع کودشیمیایی و ۶۸ تن بذر جو گواهیشده بین کشاورزان استان توزیع شد.
حاتمیزاده با بیان اینکه بیشترین سطح زیرکشت این گیاه در شهرستانهای ابرکوه، خاتم و بهاباد قرار دارد، خاطرنشان کرد: عمده جو تولیدی در دامداریهای استان مورد استفاده دامهای سبک قرار میگیرد.
وی متوسط تولید محصول جو استان را دو هزار و ۹۰۰ کیلوگرم تا سه تن و ۱۰۰کیلوگرم در هر هکتار ذکر کرد.
تولید ۹ رقم علوفه در یزد
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی یزد بیان کرد: در سال زراعی گذشته هشت هزار تن محصول جو از مزارع استان برداشت شد و به مصارف دامداریها رسید.
حاتمیزاده با اشاره به راهبردی بودن محصولاتی از قبیل گندم، جو و ذرت افزود: عمده سطح زیرکشت محصول زراعی استان گندم و جو است.
وی اضافه کرد: کار نظارت بر کاشت، داشت و برداشت از سوی کارشناسان مدیریتها و مراکز خدمات جهاد کشاورزی شهرستانها انجام میشود و افزون بر چهار هزار بهرهبردار در این زمینه فعالیت دارند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی یزد با بیان اینکه ۹ رقم علوفه در استان برای تأمین خوراک دام تولید میشود، اضافه کرد: سطح زیرکشت آن شامل سورگوم ۷۰۰ هکتار، ذرت علوفهای ۴۵۰ هکتار، ارزن ۸۷۰ هکتار، چغندر علوفهای ۵۰۰ هکتار، منداب علوفهای هزار و ۹۰۰ هکتار، شغلم علوفهای ۹۵۰ هکتار، خسیل علوفهای هزار و ۵۰۰ هکتار و هویج علوفهای ۲۸هکتار است.
حاتمیزاده با اشاره به مزایای کاشت محصولات علوفهای بیان کرد: عمده این محصولات به روش علمی و با استفاده از مصرف بهینه روش آبیاری «تیپ» برداشت شده است.
نظر شما