به گزارش بازار به نقل از وزارت آموزش و پرورش، مهراله رخشانیمهر با بیان اینکه وضعیت منابع بودجه سازمان نوسازی مدارس کشور در لایحه بودجه ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ رشد ۲۱ درصدی را نشان می دهد، گفت: این رشد در حالیست که اعتبارات عمرانی کشور افزایش ۱۸ درصدی داشته و براین اساس سهم سازمان نوسازی مدارس کشور از اعتبارات پیوست یک بودجه عمرانی کشور که در سال جاری ۴.۳۹ درصد بود به ۴.۵۰ درصد افزایش یافته است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تصریح کرد: از دیماه سال ۱۳۹۶ تاکنون برنامه جامعی جهت ساماندهی و افزایش اعتبارات عمرانی سازمان نوسازی مدارس در دستورکار قرار گرفته است، با وجود اینکه اعتبارات سازمان در لایحه بودجه ۹۷ با کاهش ۳۳ درصدی به ۵۴۰۰ میلیارد ریال رسید. با رایزنی و تلاشهای صورت گرفته و حمایت دولت در سال های اخیر و همراهی مجلس شورای اسلامی با یک روند صعودی شاهد رشد فزایندهای در اعتبارات مصوب بودیم که تاکنون نیز ادامه دارد به طوریکه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۶ رشد ۴۵۵ درصدی را نشان میدهد.
رخشانیمهر گفت: در بخش اعتبارات هزینهای سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز شاهد رشد ۳۷۴ درصدی در ۴ سال گذشته هستیم.
وی افزود: طرحهای تملک داراییهای سرمایهای سازمان نوسازی مدارس کشور در پیوست یک لایحه قانون بودجه ۱۴۰۰ شامل ۱۰ طرح اصلی می باشد. طرح تکمیل و تجهیز فضاهای آموزشی، پرورشی و ورزشی نخستین بار درسال ۹۷ در ردیف اعتبارات تملک سرمایه ای قرار گرفت که نشانگر توجه و اهتمام جدی به بحث تکمیل و اتمام طرح ها و پروژه های نیمه تمام است که با جدیت دنبال میشود.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تاکید کرد: بنا به برنامهریزیهای انجام گرفته، یکی از مهمترین برنامههایی که برای امسال پیش بینی شده، تکمیل پروژههای نیمه تمام است و بر همین اساس اهتمام و اولویت ویژه ای برای تکمیل طرح های نیمه تمام وجود دارد.
رخشانی مهر بیان کرد: علاوه بر این در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ که هفته پیش تقدیم مجلس شورای اسلامی شد، سهم سازمان نوسازی مدارس کشور از عوارض گاز (بند ب ماده ۶۵ قانون الحاق ۲) به منظور تامین و تعمیر سیستم های گرمایشی و سرمایشی و تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی هنرستانها از ۲۰ درصد به ۴۰ درصد افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: همچنین دو طرح کمک به تامین تجهیزات آموزش مجازی برای دانش آموزان مناطق محروم و احداث، توسعه و تعمیر سرویس بهداشتی و آبخوری مدارس نیز به عنوان یک طرح جدید در لایحه بودجه ۱۴۰۰ آمدهاست. همچنین طرح ارتقای شاخص فضاهای آموزشی در استانهای کرمان، هرمزگان، آذربایجان غربی و خوزستان به منظور توسعه عادلانه دسترسی به فضاهای آموزشی و کاهش فاصله در سرانه فضاهای آموزشی مناطق مختلف در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ افزوده شده است.
رئیس سازمان نوسازی مدارس در پایان ضمن قدردانی از زحمات مجموعه سازمان برنامه و بودجه و نگاه مثبت نمایندگان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بهرهمندی مناسب از این فرصتها در قانون بودجه نیازمند تلاش، پیگیری و تسلط مدیران و همچنین تشکیل کمیتههای اجرایی برای دستیابی به نتیجه مطلوب است
نظر شما