به گزارش بازار، ناصر مدیحی رئیس گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی تهران افزود: برای مثال برای سه غرفه از یک میدان میوه و تره بار در منطقهای از تهران، روزانه شش تن مرغ اختصاص داده شده است که ما شاهد صفهای طولانی هستیم و این بر خلاف سیاستهای ستاد ملی کروناست.
وی گفت: در شرایطی که اصناف همکاری کرده اند که جا دارد از همکاری آنها تشکر کنیم درست نیست که مردم در صفهای طولانی توزیع مرغ حضور پیدا کنند.
رئیس گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی تهران افزود: جدا از میادین میوه و تره بار باید فروشگاههای منتخبی هم برای توزیع مرغ تعیین شوند که با نظارت اتحادیه، توزیع مرغ صورت گیرد و در این شرایط هم از تشکیل صفهای مغایر با سیاستهای ستاد کرونا جلوگیری میشود و هم مرغ راحتتر در اختیار مردم قرار میگیرد.
مدیحی گفت: البته ما انتظار نظارت بهتری از شرکت پشتیبانی امور دام و جهاد کشاورزی هستیم و از این که توزیع را از صنعت، معدن و تجارت گرفتند و به پشتیبانی امور دام دادند انتقاد داریم.
مجتبی شیرقاضی معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز گفت: ۸۰ تا ۹۰ درصد مرغ مورد نیاز تهران از سایر استانها تامین میشود و این گونه نیست که ما خودمان تولیدکننده کامل در استان باشیم و بتوانیم قیمت را تعیین کنیم.
شیرقاضی افزود: باری که از سایر استانها میآید منشا قیمت مصوب ندارد، فاکتور نمیدهند و دوستان ما در حوزه بازرسی و تعزیرات برخورد میکنند، اما اگر این برخوردها در همه استانها هماهنگ باشد اثر دارد، ولی اگر قرار باشد فقط ما برخورد کنیم و استانهای دیگر ورود نکنند همچنان با کمبود مرغ مواجه خواهیم بود.
نظر شما