به گزارش بازار، عادل کاظمی خاطرنشان کرد: تجهیز به کنتور دیجیتال ظرفیت بزرگی برای انتقال مشخصات نوسان ولتاژ مشترکان است تا کیفیت برق آنان همچنان مطلوب باشد.
وی ادامه داد: وضع ولتاژ شبکه در سطح شرکت، به سه منطقه سبز(قابل قبول)، زرد و قرمز(غیر قابل قبول) تقسیمبندی شده است و بیش از ۹۷ درصد مشترکان از ولتاژ استاندارد برخوردار هستند و ۲ درصد در منطقه زرد و تنها یک درصد در منطقه قرمز قرار دارند و دارای برق کم کیفیت می باشند.
کاظمی با بیان اینکه مشترکان برق تبریز در بخش فشار ضعیف و ۲۰ کیلوولت در منطقه شمالغرب و حتی شرکتهای توزیع برق کشور، از نظر ولتاژ در جایگاه بسیار مناسبی قرار دارند، افزود: این روند بر اساس گزارشهای دریافتی ماهانه سال جاری، در نتیجه اصلاح شبکه و اصلاح بخش غیراستاندارد ولتاژ مشترکان روند کاهشی داشت و تلاش داریم بخشهای غیراستاندارد ولتاژ را اصلاح کرده و به جایی برسیم که ۱۰۰ درصد مشترکان، از ولتاژ استاندارد برخوردار باشند.
وی با بیان اینکه طرح چاوش به منظور پایش، کنترل و بهبود وضعیت ولتاژ مشترکان و در نتیجه افزایش رضایتمندی مشترکان از سوی شرکت توانیر ابلاغ شده است، اظهار کرد: ولتاژ بالای ۹۷درصد مشترکان در ۶ ماهه اول سال ۹۹ استاندارد است.
کاظمی گفت: شرکت توزیع نیروی برق تبریز، برنامهریزیهای لازم را برای بهبود وضعیت ولتاژ مشترکان بهصورت منسجم انجام داده است و بر این اساس اقدام به شناسایی مناطق دارای افت ولتاژ کرده و پس از شناسایی نسبت به رفع افت ولتاژ آنها اقدام کرده است.
وی با بیان اینکه در رابطه با طرح چاوش (طرح اصلاح وضعیت ولتاژ مشترکان) در ۶ ماه نخست سال ۹۹ شرکت توزیع نیروی برق تبریز اقدام به ساخت ۱۸ دستگاه پست توزیع و جابجایی ۳۸ دستگاه ترانس پربار و کمبار کرده است، اعلام کرد: با توجه به اقدامات انجام شده، درصد مشترکین دارای ولتاژ استاندارد از میزان ۹۶ درصد در سال ۹۸ به بالای۹۷ درصد در ۶ ماه نخست سال ۹۹ افزایش پیدا کرد.
نظر شما