به گزارش بازار، بهرام شهریاری نائب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نساجی و پوشاک ایران افزود: خوشبختانه اقدامات خوبی برای توسعه برندسازی از جمله آموزش، فرهنگ سازی، آشنا ساختن صاحبان کسب و کار پوشاک با مقوله برندینگ و غیره در کشور انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه قدرت برند سازی روز به روز در دنیا در حال افزایش است، اظهارداشت: متاسفانه در طول سال های گذشته در کشور کمتر به این موضوع مهم بالاخص در حوزه پوشاک پرداخته شده بود.
نائب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نساجی و پوشاک ایران گفت: متاسفانه طی این سال ها خیلی از پوشاک های با کیفیت ایرانی به اسم برندهای خارجی به مردم فروخته می شد.
وی در ادامه افزود: خوشبختانه در اثر تلاش های صورت گرفته امروز بیش از ۱۰۰ برند در پوشاک و چرم ایرانی در کشور وجود دارد.
شهریاری بیان داشت: در کنار فرهنگ سازی و آموزش برای تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف کالای ایرانی خود تولیدکنندگان هم باید در زمینه برند سازی، بازاریابی و مواردی از این دست تلاش بیشتری داشته باشند.
وی ادامه داد: طبق آخرین آمارهای ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز حجم مصرف پوشاک کشور در سال هشت میلیارد دلار تخمین زده شده که از این میزان یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار از طریق قاچاق و بقیه از طریق تولید داخلی در حال تامین است.
نائب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نساجی و پوشاک ایران گفت: دشمن از فروردین ماه امسال تحریم جدیدی را شروع کرد آنهم تحریم صنعت نساجی و پوشاک ایران بود البته به خاطر کرونا خیلی آهسته و بدون اینکه خبری شود این اتفاق افتاد.
وی افزود: دشمن تشخیص داده صنعت نساجی و پوشاک ایران می تواند کشور را از حالت تحریمی خارج و خیلی از مشکلات را برطرف کند.
شهریاری با بیان اینکه نساجی و پوشاک در کشور یک صنعت ۱۰۰ درصد خصوصی است، اظهارداشت: نساجی و پوشاک نخستین صنعت در ایران است که از طرف دشمن تحریم شده و کاملا خصوصی است چون صنایعی که در گذشته مورد تحریم دشمن واقع شده بودند دولتی یا نیمه دولتی هستند.
وی ادامه داد: همان طوری که دشمن صنعت نساجی و پوشاک را تحریم کرده ضرورت دارد دولتمردان به این صنعت یک امتیاز ویژه ای اعطا کنند.
شهریاری یادآورشد: برای مثال پنج سال این صنعت را از پرداخت مالیات و بیمه معاف کنند آن وقت همه خواهند دید چه تحولی در کشور از حیث جهش تولید، اشتغال افزایی، پویایی اقتصادی، صادرات، ارز آوری و غیره ایجاد خواهد شد.
نظر شما