به گزارش خبرنگار بازار، احسان سلطانی افزود: شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران به بیش از ۴۵۰ هزار واحد در روز ۱۹ بهمن ۱۳۸۷ صعود کرد.
این اقتصاددان اظهارکرد: نسبت شاخص بورس به قیمت دلار بازار آزاد در سالهای ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶ حدود عدد ۲ بود که در ۱۹ بهمن ۱۳۸۷ به عدد ۳.۴ رسید.
وی ادامه داد: رشد ارزش دارایی ها در ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ نسبت به بهمن ۱۳۹۶به ترتیب دلار: ۱۹۰ درصد، طلا ۲۵۰ درصد، سکه طلا ۲۴۰ درصد، مسکن تهران:۱۶۵ درصد، شاخص بورس ۳۶۰ درصد و شاخص ارزش جاری بازار سرمایه ۳۱۵ درصد است.
وی افزود: به نظر می رسد بلبشو و هرج و مرج در اقتصاد ایران یک رویه عادی و به سکه رایج مبدل شده است. در این میان دولت با گران کردن قیمت ارز و کالاهای اساسی، أقلام و مایحتاج عمومی، بنزین و خدمات دولتی سردمدار همه جریانات گرانی سازی است.
این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: مقدرات کشور و زندگی و معیشت مردم با اقتصادی که با مالیات تورمی (خالی کردن جیب عامه مردم) بخواهد اداره شود و هیچ نظم و نسق و ثباتی در آن حاکم نباشد، چه سرانجامی خواهد یافت؟
۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۴
یک اقتصاددان تحلیل کرد
دولت، سردمدار جریانات گرانی سازی در ایران
یک اقتصاددان گفت: بلبشو و هرج و مرج در اقتصاد ایران یک رویه عادی شده است. در این میان دولت با گران کردن قیمت ارز و کالاهای اساسی، أقلام و مایحتاج عمومی، بنزین و خدمات دولتی سردمدار همه جریانات گرانی سازی است.
کد خبر: ۴٬۹۶۱
نظر شما