به گزارش خبرنگار بازار؛ سیدناصر محمودی عصر سه شنبه در چهارمین جلسه ستاد سرمایه گذاری استان همدان گفت: سرمایه گذاری در استان همدان یکی از اولویتهای اساسی برای مسئولین ارشد استان همدان است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان گفت: مرکز خدمات سرمایه گذاری استان همدان اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۹ با هدف حمایت و پشتیبانی از سرمایه گذاران و تسهیل در فرآیند امر سرمایه گذاری تشکیل و اهدافی همچون تلاش و هماهنگی برای گرفتن مجوزهای مورد نیاز سرمایه گذاران خارجی، ارائه مشاورههای لازم به سرمایه گذاران در ارتباط با امور مربوط به پذیرش و حمایت از سرمایه گذاری خارجی و پیگیری مشکلات اداری متقاضیان سرمایه گذاری خارجی با سایر دستگاههای اجرایی برای آن پیش بینی شد.
وی گفت: مراکز خدمات سرمایه گذاری استانها بر اساس قانون مصوب مجلس در کشور تشکیل شده اند که ریاست آن با استاندار هر استان و نایب رئیس آن با مدیر کل امور اقتصادی و دارایی آن استان و دبیرخانه این مرکز در اداره کل امور اقتصادی و دارایی مستقر است و اعضای اصلی این دبیرخانه مدیران کل سه دستگاه اجرایی در استان هستند.
محمودی گفت: نمایندگان سازمانهای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در مرکز خدمات سرمایه گذاری استان به صورت دائمی حضور دارند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با اشاره به جایگاه همدان در کشور بیان کرد: استان همدان به لحاظ توانمندیها و پتانسیلهایی که داراست مکانی مناسب برای سرمایه گذاری در کشور محسوب میشود.
فرصتهای سرمایه گذاری استان همدان را در چهار بخش کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و حوزه میراث فرهنگی و راه و ساختمان مطالعه و احصاء کرده ایم
وی ادامه داد: خوشبختانه با حضور تیم تخصصی در اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان همدان فرصتهای سرمایه گذاری را در چهار بخش کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و حوزه میراث فرهنگی و راه و ساختمان مطالعه و احصاء کرده ایم.
وی گفت: بالغ بر ۱۰۰ فرصت سرمایه گذاری مهم در استان در سه بخش براساس میزان سرمایه گذاری شناسایی و مطالعات اولیه آنها انجام شده که با تامین مالی مستقیم، فاینانس و یا بانک از سرمایه گذاران حمایت میکنیم.
محمودی گفت: استان همدان دارای شهرستانهای مختلفی است که هر کدام از این شهرستانها دارای قابلیتهای خاصی برای امر سرمایه گذاری هستند.
وی با بیان اینکه در شهرستانهای تویسرکان و نهاوند فرآوری دولومیت با هدف فعالسازی معاون دولومیت و با مبلغ دو هزار میلیارد دلار سرمایه گذاری پیش بینی میشود؛ افزود: در یکسال گذشته با همکاری شهرداری همدان با یک شرکت ترکیهای به نام «ام کا تلی» وارد مذاکره شده ایم و ۷۲ میلیون دلار مصوبه هیئت وزیران برای احداث باغ ویلا در همدان اخذ شد.
همدان در بخش مسکن و راه سازی قابلیتهای بسیاری در حوزه سرمایه گذاری دارد
محمودی بابیان اینکه استان همدان در بخش مسکن و راه سازی نیز قابلیتهای بسیاری در حوزه سرمایه گذاری دارد؛ افزود: در حال حاضر ۴۶ طرح آماده واگذاری به متقاضیان سرمایه گذاری در استان همدان است.
وی گفت: از این تعداد ۹ طرح مربوط به سازمان صنعت، معدن و تجارت، شش طرح سازمان جهاد کشاورزی، هشت طرح اداره کل میراث فرهنگی، ۱۵ طرح مربوط به شهرداری همدان، دو طرح اداره کل محیط زیست، دو طرح شرکت توزیع نیروی برق استان همدان و چهار طرح هم مربوط اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان همدان است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان نیز بابیان اینکه تمام تلاش مدیریت استان این است که در حوزههای تولید، اشتغال و سرمایه گذاری قدم بر دارد، گفت: برای طرحهایی که شروع به کار کرده اند و در مسیر کار با موانعی روبرو شده اند در ستاد تسهیل استان جلساتی برگزار میکنیم که این جلسات همواره به صورت مرتب تشکیل میشود.
ظاهر پورمجاهد افزود: همچنین جلسات مشابهی برای ورود سرمایه گذار به استان همدان تشکیل میشود و در صورت نیاز اطلاعات و راهنماییهای لازم در اختیار آنها قرار میگیرد.
پورمجاهد گفت: استان همدان در حوزه صادرات بسترهای مناسبی دارد که میتواند کالاهای خود را صادر کند و تمام تلاش مدیریت استان این است که در حوزههای تولید، اشتغال و سرمایه گذاری قدم بر دارد.
وی بابیان اینکه از هرگونه سرمایه گذاری چه داخلی و خارجی حمایت میکنیم؛ گفت: با توجه به نامگذاری سال ۱۳۹۹ با عنوان سال جهش تولید، تمامی تلاشها بر این است که در مسیر رشد و توسعه استان قدم بر داریم.
وی گفت: برنامههای تدوین شده استان شش ماه یکبار رصد میشوند و افرادی از سوی استاندار برای رصد این برنامه انتخاب شده اند تا گزارشها به صورت مستمر تهیه شود.
نظر شما