به گزارش بازار، به نقل از استانداری گیلان، ارسلان زارع در جلسه شورای برنامه ریزی گیلان با یادآوری اینکه نرخ مشارکت اقتصادی استان در سال ۹۷ به میزان ۴۴ درصد و نرخ مشارکت اقتصادی کل کشور ۴۰.۵ بوده است، افزود: نرخ مشارکت اقتصادی بانوان استان در سال گذشته ۲۱.۳ درصد بوده که میانگین کشوری آن ۱۶.۱ گزارش شده است.
نماینده عالی دولت در گیلان تصریح کرد : به یقین مهمترین مولفه نرخ بالای مشارکت اقتصادی بانوان در گیلان، روحیه و حمیت آنها، سطح آگاهی و امتیازات فرهنگی و اجتماعی آنان است که باید از این مولفه ها به درستی استفاده شود.
زارع با اشاره به توجه دولت تدبیر و امید به توسعه روستایی، اشتغال و کارآفرینی زنان در این جوامع خاطرنشان کرد: در سال گذشته میزان تسهیلات روستایی پرداخت شده استان صرفا به بانوان ۲۴ درصد و طرح های مشارکتی بانوان و آقایان ۵۵درصد از مجموع تسهیلات پرداخت شده بوده است.
وی به انتصاب بانوان در مناصب مدیریتی گیلان اشاره و اضافه کرد: استان با میانگین ۲۲درصد در انتصاب بانوان، مقام دوم کشور را به خود اختصاص داده به طوری که ۶۳۷ نفر از بانوان استان در ردههای مدیریتی ارشد، میانه و پایه در حال خدمتگزاری به مردم هستند.
زارع با بیان اینکه به کارگیری زنان در مناصب مدیریتی در برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته، افزود: ما نیز در استان گیلان این امر مهم را مورد توجه قرار داده و در استمرار آن تلاش خواهیم کرد.
وی ادامه داد: فعالیت و اقدامات تشکل های مردم نهاد در گیلان خوب است اما در عرصه های فرهنگی و اجتماعی باید بیشتر شود و لازم است به عنوان یک سیاست از طریق دستگاه های اجرایی مرتبط، امور اجتماعی استانداری و امور بانوان و خانواده استانداری گیلان فعالیت های این حوزه تقویت شود.
استاندار گیلان به سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در استان اشاره و تصریح کرد: قطعا این سند به دلیل اینکه اولویت های اساسی و مهم خانواده و زنان و نیز راهکارهای عملیاتی را مشخص می کند، بسیار کارآمد بوده و به دنبال بهبود وضعیت مرکز ثقل جامعه یعنی خانواده است.
نماینده عالی دولت در گیلان با تصریح اینکه اجرای اقدامات موثر و کارآمد باید فرابخشی باشد، یادآور شد: عملکرد چند دستگاه اجرایی به تنهایی موثر نیست بلکه باید بخش های دولتی، خصوصی و تشکل های مردم نهاد در کنار هم با هم افزایی نسبت به انجام امور توسعه محور گام بردارند.
نظر شما