به گزارش بازار، کاوه زرگران با بیان این که تأمین نشدن نهادههایی مانند ذرت، مورد اعتراض تولید کنندهها و مرغداران است، افزود: در نهادههایی مانند ذرت، واردات در شش ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، ۲۰ درصد افزایش داشته است، اما بازار همچنان مناسب و متعادل نیست.
وی گفت: در مقطعی واردات نهادهها به علت تأمین نشدن ارز دچار اختلال شد که این اختلال و وقفه در واردات، موجب افزایش تقاضا شد، اما اکنون که این محصول وجود دارد رفع عطش بازار با تبعاتی همراه است.
رئیس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق ایران افزود: از سال ۹۷ که ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی بلای اقتصاد کشور شد همچنان با تبعات آن درگیر هستیم طوری که امروز در برخی حوزههایی که ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی دریافت میکنند تفاوت نرخ بازار سیاه با بازار مصوب دولتی آنقدر فاحش است که گروههای مختلف را به وسوسه میاندازد تا از این موقعیتها تخلف و سوءاستفاده کنند و به پولهای سیاه برسند.
زرگران اضافه کرد: در فرآیند تأمین نهادهها تا جایگاهی که وارد کننده دخیل است وارد کننده ارز را دریافت و کالا را در سامانه بازارگاه به وزارت جهاد کشاورزی تحویل میدهد، اما این که خروجی سامانه بازارگاه چه میشود و آیا میزان ورودی کالا به سامانه با خروجی آن که نیاز بازار است بررسی میشود یا خیر؟ نکاتی است که باید در وزارت جهاد کشاورزی جستجو کرد که آیا از نحوه تأمین این کالاها رضایت دارند یا خیر؟
نظر شما