به گزارش بازار به نقل از ایمیدرو، خداداد غریب پور در مراسم امضا و تبادل تفاهمنامه همکاری ایمیدرو با دانشگاه علم و صنعت که با حضور مدیران عامل شرکت های فولاد و آلومینیوم برگزار شد، تصریح کرد: با چنین همکاری، این سازمان بودجه و محل اجرا را اختصاص می دهد تا فضایی برای عملیاتی شدن پایان نامه ها فراهم آید.
وی تاکید کرد: شرکت های معدنی و صنایع معدنی نیز از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و جوانانی که در این مراکز فعالیت می کنند، استفاده کنند.
غریب پور ادامه داد: مرکز نواوری معدن و صنایع معدنی (IMINO) که به تازگی راه اندازی شده، خود به صورت مجزا نیز وارد همکاری با دانشگاه ها و مراکز علمی شود.
همگرایی صنعت و دانشگاه
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه امروزه وضعیت واگرایانه علم و صنعت به همبستگی و همگرایی تبدیل شده، گفت: برطرف شدن نیازهای فناورانه توسط مراکز علمی و دانشگاهی، گامی به جلو برای برطرف شدن وابستگی کشور به دانش است.
رییس هیات عامل ایمیدرو، یادآور شد: سازماندهی دو طرفه در حال انجام است و مشارکت جو (ایمیدرو و شرکت ها) و مشارکت پذیر (دانشگاه ها و مراکز علمی) در حال همکاری هستند.
غریب پور تاکید کرد: شرکت ها و مراکز علمی، مدل های متنوعی برای توسعه همکاری و استفاده روزافزون از ظرفیت های بخش معدن و صنایع معدنی برای تولید دانش و تکنولوژی ارایه دهند.
وی افزود: سال ها به سبب اینکه سیستم کشور واردات محور بوده، تنها به واردات ماشین آلات، تجهیزات و حتی تکنولوژی پرداخته شده و تولید آن مغفول مانده بود. غریب پور ادامه داد: در صنعت فولاد، ۳۰هزار تجهیز برای بومی سازی شناسایی شده که امسال برنامه ۵هزار تجهیز در برنامه قرار دارد.
غریب پور درباره صنعت مس نیز گفت: در این بخش نیز بیش از ۲۰هزار تجهیز شناسایی شده که بومی سازی شده اند.
نظر شما