به گزارش بازار، کامران کارگر، سرپرست دفتر برنامه ریزی، تامین و توزیع ستاد تنظیم بازار افزود: سرانه مصرف کره در ایران ۸۰۰ گرم است.
وی اظهارداشت: تامین لبنیات در کشور وضعیت خوبی دارد و قیمت ها هم افزایش چندانی نداشته است.
سرپرست دفتر برنامه ریزی، تامین و توزیع ستاد تنظیم بازار گفت: کره از خرداد ماه سال گذشته از گروه یک به دو انتقال یافت به عبارتی مشمول ارز نیمایی شد.
وی افزود: با توجه به ذخایر مطمئنی که از سال گذشته بواسطه واردات مکفی داشتیم سعی کردیم وضعیت بازار کره را به شکل مناسبی متعادل کنیم.
کارگر بیان داشت: ذخایر کره ای که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شده بود دیگر رو به اتمام است.
وی ادامه داد: هنوز ذخایر کره به پایان نرسیده و توسط خود واحدهای تولیدی با همان قیمت های قبلی در حال عرضه به بازار است.
سرپرست دفتر برنامه ریزی، تامین و توزیع ستاد تنظیم بازار با اشاره به اینکه هیچ گونه مجوزی برای تغییر قیمت کره هنوز صادر نشده است، گفت: فروش کره با قیمت های بالاتر از نرخ مصوب تخلف است.
وی افزود: از تیر ماه سال گذشته به این سمت دیگر واردات کره با ارز ۴۲۰۰ تومانی انجام نشده بلکه هر آنچه که وارد شده با ارز نیمایی بوده است.
کارگر بیان داشت: واردات مکفی کره با ارز ۴۲۰۰ تومانی و ذخایر مطمئن در کشور باعث شد قیمت کره تغییر پیدا نکند وگرنه قیمت این کالا در سال گذشته بی تردید تغییر پیدا می کرد.
وی ادامه داد: کره ای که با ارز نیمایی وارد کشور می شود بر مبنای همان ارز محاسبه و به بازار مصرف عرضه خواهد شد.
سرپرست دفتر برنامه ریزی، تامین و توزیع ستاد تنظیم بازارگفت: ضریب وابستگی ایران به کره وارداتی ۴۰ تا ۵۰ درصد و همینطور سرانه مصرف کره در کشور ۸۰۰ گرم است.
وی افزود: در سال های گذشته ۳۰ تا ۳۵ هزار تن کره از محل واردات و بقیه در داخل تولید می شد.
کارگر با بیان اینکه سال گذشته هم به میزان کافی کره وارد شد، اظهارداشت: با توجه به ذخایر موجود تا به اکنون توانسته ایم بازار کره را به شکل مناسبی متعادل نگهداریم.
وی یادآورشد: امسال واردات کره با توجه به تغییر نرخ ارز از دولتی به نیمایی تا حدودی کاهش یافته است.
نظر شما