به گزارش بازار به نقل از شرکت تعاونی روستائی شهرستان تبریز، علی مصباح افزود: با توجه به اهمیت کشت دانههای روغنی و لزوم تامین به موقع نهادههای لازم، با هماهنگی مدیریت زراعت سازمان جهادکشاورزی استان، اتحادیه شرکتهای تعاونی روستایی شهرستان تبریز اقدام به تامین ۳۰ تن ارقام مختلف بذر کلزا کرده و برابر سهمیه تخصیصی هر شهرستان در حال توزیع است.
وی ادامه داد: با توجه به کمبود و افزایش قیمت کودهای فسفاته برابر مصوبه کمیته بذر استان و هماهنگی به عمل آمده اتحادیه تعاونیهای روستایی تبریز اقدام به تامین ۵۰۰ لیتر کود زیستی بارور (فسفاته) برای بذر مال کردن بذور کلزا در مرحله اول کرده است و کود زیستی فلاویت هم به مقدار مورد نیاز خریداری و به همراه بذور تحویل کارگزاریهای توزیع شده است.
مدیر اداره جهاد کشاورزی تبریز هم گفت: برنامه ریزی لازم برای آغاز کشت کلزا در این شهرستان انجام شده و طبق برنامه ریزیها، رهاسازی و باز کردن سردهنه آب کانالها انجام گرفته است.
افشانی اضافه کرد: کلزا، گیاه بسیار حساسی است و باید در ۱۵ شهریورماه کشت و آبیاری شود و گرنه تاخیر یک روزه نیز تاثیر منفی در کشت این محصول خواهد گذاشت .
وی گفت: امسال در تولید کلزا با مشکل بادزدگی و کمبود آب مواجه بودیم که باعث شد تولید این محصول در تبریز که رتبه اول سطح زیر کشت استان را دارد، کاهش یابد و ۳۰ درصد نیاز تامین شود.
نظر شما