به گزارش بازار به نقل از صدا و سیما، اصغر مصاحب افزود: یک هزار و ۲۰۴ شرکت نیز برای مشارکت در این برنامه اعلام علاقمندی و نیازهای خود را در حوزههای نساجی، سلولزی، فلزی، قطعات خودرو، آرایشی و بهداشتی، شیمیایی، غذایی، برق و الکترونیک، نفت و گاز، فولاد و صنایع معدنی اعلام کرده و در معرض دید قرار داداه اند که بر اساس اظهارات شرکتهای مشارکت کننده در این برنامه، میزان ارزبری نیازهای اعلام شده بیش از میلیارد دلار برآورد شده است.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: برای اجرایی کردن این برنامه در گام نخست، ۱۲ استان برای راه اندازی نمایشگاههای ساخت ایران به صورت آزمایشی اقدام کردند و در مدت دو هفته از زمان ابلاغ این ماموریت، ۱۱ استان موفق به راه اندازی نمایشگاه نهضت ساخت داخل شدند که پس از آن استانهای تهران، خراسان شمالی و جنوبی، کرمان و قم نیز به جمع استانهای دارای نمایشگاه ساخت داخل پیوستند و سایر استانها در حال تجهیز و پیادهسازی برنامه هستند.
مصاحب در خصوص کارکرد این نمایشگاه، گفت: در ابتدا شرکتهای تولیدی و واحدهای صنعتی که بخشی از مواد اولیه و یا قطعات مورد استفاده در تولید خود را از طریق واردات تامین میکنند، شناسایی شده و با موافقت آنها قطعات و موارد مورد بحث در اختیار شرکتهای استانی تابعه سازمان قرار گرفت.
وی اضافه کرد: نمایشگاههای مورد نظر در مراکز خدمات کسب و کار و فناوری قرار داشته و به صورت دائمی محل رفت و آمد شرکتهای تولیدی مستقر در شهرکهای صنعتی کشور است.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ادامه داد: در گام دوم نیازهای اعلامی شناسایی و فهرست شده و در قالب نمونه محصول و یا قطعه در قفسههای تعبیه شده در نمایشگاهها چیدمان شد.
مصاحب گفت: پس از مشخص شدن تعداد نیازها و نوع نیازها در رشته صنایع مختلف در گام بعدی واحدهای تولیدی و تامین کننده مواد که قادر به تولید داخل نیازهای احصاء شده باشند، در قالب تورهای نمایشگاهی از این نمایشگاه بازدید به عمل خواهند آورد و در نتیجه پس از اعلام آمادگی برای تامین نیازهای احصاء شده، ذینفعان محصول یا خدمات، نشستهای رودروی تجاری (B۲B) به صورت حضوری یا ویدیوکنفرانسی برای عقد قرارداد با یکدیگر خواهند داشت.
نظر شما