به گزارش بازار به نقل از اداره کل راه و شهرسازی آذربایجانشرقی، ابوالقاسم سلطانی اظهار داشت: دولت فقط در حوزه احداث زیربناهای حمل و نقل استان شامل ۲۴ پروژه ملی و چهار پروژه راهآهن، ۱۸ هزار میلیارد تومان تعهد داده است اما متاسفانه کل اعتبارات تخصیص یافته سالانه دولت به این نهاد به کمتر از یکهزار میلیارد تومان میرسد.
وی ادامه داد: طی دو سال اخیر ۲۴۰ کیلومتر آزادراه و بزرگراه به مجموع شبکه راهی استان افزوده شده و بیش از ۱۷۰ کیلومتر از راههای روستایی نیز احداث، بهسازی و روکشگذاری شده است.
سلطانی با بیان اینکه شهرستان تبریز در حوزه راه و شهرسازی دارای دو مشکل اساسی است، یادآور شد: تبریز از لحاظ کاربریهای فراشهری بسیار فقیر است و پروژههای بزرگ جذاب و توریستی ندارد.
وی تصریح کرد: تنها پروژههای بزرگ تبریز میتوان به ائلگلی و لاله پارک اشاره کرد، پروژه آیسان نیز میتوانست به یک کاربری فراشهری و حتی ملی تبدیل شود که حتی سرمایهگذارانی برای احداث آن به میدان آمدند اما موضوع محل احداث آن بسیار بحث برانگیز بود و ساخت آن را با چالش همراه کرد.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجانشرقی، متذکر شد: تمام مطالعات لازم در راستای بازآفرینی شهری، اصلاح بافتهای فرسوده ناکارآمد، مناطق حاشیهنشینی و مشکلاتی اینچنینی با همراهی شهرداری و ستاد بازآفرینی استان برای ۱۰ سال آتی تکمیل شده است اما مشکلاتی هم دارد.
وی در خصوص آخرین وضعیت ساخت شهرک جوانان تبریز، خاطرنشان کرد: این شهرک که به مساحت ۱۳۲ هکتار تعیین شده بود که به دلیل قرارگیری بر روی گسل، دارای شیب بالا و در معرض خطر ریزش قرار دارد که با توجه به آییننامه ۲۸۰۰ و رعایت مقررات لازم جهت احداث، برای ۵۸ هکتار این شهرک برنامه داریم.
نظر شما