به گزارش بازار به نقل از صداوسیما، خسرو ابراهیمی نیا افزود: به جرات میتوان گفت بیش از ۹۰ درصد تالارهای پذیرایی ورشکسته شده اند و تاکنون حدود ۶۰ درصد آنها برای ابطال جواز به اتحادیه مراجعه کرده اند.
وی گفت: متاسفانه هیچ گونه حمایتی تا این لحظه از سازمانها و نهادها در خصوص جبران زیان تالارها نشده، فقط دولت اعلام کرده مدیران تالارهای پذیرایی در سامانه کارا ثبت نام کنند تا کمکهای دولت شامل حالشان شود.
رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی افزود: ثبت نام در سامانه کارا برای زمانی است که واحد صنفی دارای کارگر و نیروی فعال داشته باشد، وقتی یک واحدی قدرت تامین مخارج خود را ندارد و قادر به تامین کرایه محل و هزینه قبض آب و برق نیست و کارگری هم وجود ندارد که کار کند چطور میتواند در سامانه کارا ثبت نام کند.
ابراهیمی نیا اضافه کرد: دولت اعلام کرد به هر واحد پس از ثبت نام در سامانه کارا، ۱۶ میلیون تومان وام داده میشود که جای تامل دارد! چطور واحدی که هفت ماه تعطیل است اگر فقط به یک کارگرش ماهی سه میلیون تومان پرداخت کند هزینه همان یک کارگر ۲۱ میلیون تومان میشود! چطور برای زیان یک واحد، فقط ۱۶ میلیون تومان در نظر گرفته شده است؟
وی گفت: تالارهای پذیرایی متخصص در امور برگزاری مجالس هستند و این توانایی را دارند تا از ظرفیتهای خود تا ۵۰ درصد کمتر استفاده کنند و دستورالعملهای ستاد کرونا را به درستی اجرا کنند.
رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی افزود: ما با این شرایط و امکانات باید تعطیل باشیم، اما به مراکز پذیرایی این اجازه داده شده تا میهمان داشته باشند در صورتی که یک مرکز پذیرایی بسیار کوچکتر از یک تالار عروسی است و با سرویس بهداشتی کمتر، سقف کوتاهتر و تهویه نامناسب فعالیت میکند.
ابراهیمی نیا گفت: متاسفانه امروز شاهد برگزاری مراسم عقد و عروسی در منازل و دفترخانههای رسمی هستیم.
وی افزود: خارج از تالارهای عروسی، هر مراسمی در مکانهای مختلف برگزار میشود که هیچ گونه اشراف و نظارتی بهداشتی نمیتوان بر آن داشت و این یک، خطر بزرگ است.
رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی افزود: متاسفانه امروز تالارهای پذیرایی در بدترین شرایط کاری به سر میبرند و هیچ امیدی برای بهبود وضعیت نداریم.
نظر شما