به گزارش بازار به نقل از صداوسیما، «حمید رسولی» افزود: بررسی های فنی همه ساله توسط موسسه تحقیقات آب و خاک کشور در ارتباط با نیاز کودی بخش کشاورزی انجام می شود.
وی اظهارداشت: بر همین اساس وزارت جهاد کشاورزی به استناد گزارش های موثق و کارشناسی که تهیه شده بود موضوع را مورد پیگیری قرار داد.
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: این موضوع در کمیسیون اقتصادی دولت و متعاقب آن در دولت مطرح و مسائل فنی و کارشناسی آن انجام شد.
وی افزود: جمع بندی که به تازگی انجام شد خوشبختانه سهمیه کود اوره در بخش کشاورزی از دو میلیون و ۲۰۰ هزار تن به دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن افزایش یافت.
رسولی بیان داشت: کود اوره با احتساب این افزایش هنوز با نیاز واقعی بخش کشاورزی کشور فاصله زیادی دارد.
وی ادامه داد: این موضوع در حال پیگیری و بررسی های بیشتر کارشناسی است.
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: اجرایی شدن این موضوع ظرفیت های لازمی را در شرکت های پتروشیمی برای کیسه گیری، افزایش ظرفیت های کیسه گیری و بسته بندی نیاز دارد.
وی افزود: ظرفیت تولید کود اوره در شرکت های پتروشیمی کشور نزدیک به شش میلیون تن است.
رسولی اظهارداشت: کود اوره ای که شرکت های پتروشیمی به بخش کشاورزی تحویل می دهند به شکل کیسه ای است.
وی یادآورشد: شرکت های پتروشیمی در حال تمهید و بررسی این موضوعات هستند که بتوانند ظرفیت ها را افزایش دهند و میزان تحویلی کود اوره را به میزانی که مورد بخش کشاورزی است، ارتقا بخشند.
۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۱
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی:
نیاز کودی کشور بین ۲,۷ تا ۳ میلیون تن است
رسولی، مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: بر اساس آخرین بررسی های که طی سال گذشته از سوی موسسه تحقیقات آب و خاک انجام گرفت اعلام شد نیاز کشور به کود اوره بین دو میلیون و ۷۰۰ هزارتن تا سه میلیون تن است.
کد خبر: ۳۵٬۰۵۱
نظر شما