حمیدرضا کرموند در گفتوگو با خبرنگار بازار، اظهار داشت: دو هزار و ۸۵۰ روستا در لرستان داریم که از این تعداد، هزار و ۵۳۰ روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب است، مابقی روستاها یا در حد دو خانوار هستند یا از شبکه فاصله طولانی دارند.
وی افزود: روستاییانی که شبکه توزیع آب ندارند، به وسیله ۱۵ دستگاه تانکر آبرسانی میشوند و یا از منابع آب موجود استفاده میکنند. با توجه به شیوع بیماری کرونا، مصرف آب بالا رفته و در روستاهایی که از آب شرب برای مصارف کشاورزی استفاده میکنند، فشار سنگینی به شبکه آب شهری وارد شده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب لرستان عنوان کرد: انشعابات غیرمجاز و استفاده از آب شرب برای احشام، سبب افت فشار و قطعی آب در بخشی از روستاهای تحت پوشش شده است.
وی بیان کرد: با تعامل مجموعه قوه قضاییه و دادستان استان، شروع به شناسایی انشعابات غیرمجاز کردهایم و در این رابطه هیچ مماشتی با متخلفان نداریم ولی اگر خودشان به سازمان آبفا مراجعه کنند تخفیفاتی برای آنها لحاظ خواهد شد.
کرم وند تصریح کرد: اگر سازمان انشعابات غیرمجازی را مشاهده کند به شدت برخورد میکند و برای آنها جریمههای سنگینی در نظر میگیرد؛ همچنین انشعابات مشترک جمع آوری خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در سه ماهه نخست سال جاری، حدود هزار و ۵۰۰ انشعاب غیرمجاز در سطح روستاها جمع آوری کردهایم که رقم جریمهها براساس نوع تخلف و شدت مصرف آب متفاوت است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب لرستان با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی مصرف آب نسبت به سال گذشته، گفت: از مردم انتظار داریم برای تامین آب شرب روستاییان همکاری کنند تا بتوانیم از فصل تابستان عبور کنیم.
نظر شما