به گزارش خبرنگار بازار، رضا نقدی در دیدار ظهر یکشنبه خود با نماینده سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس، به میزبانی دفتر وی بابیان اینکه آموزشهای مهارتی بسترساز اشتغال و راهکاری برای رهایی از مشکل بیکاری محسوب میشود، ابراز کرد: تغییر فرهنگ اشتغال، ترویج آموزشهای مهارتی و ترغیب جوانان به فراگیری یکی از مهمترین راهبردهای ما باید باشد که خوشبختانه در این دانشگاه لحاظ شده است.
وی بابیان اینکه ۶۳ درصد از فارغالتحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای پس از تحصیلی شاغل میشوند که این عدد بالای اشتغال بسیار قابلتأمل و مهم محسوب میشود، بیان کرد: در استان سمنان چهار دانشکده فنی و حرفهای وجود دارد که دو دانشکده در سمنان به تفکیک جنسیت و دو دانشکده در شهرستانهای شاهرود و امیرآباد دامغان تأسیسشده است، که در مجموع با چهار هزار دانشجو و ۵۰۰ عضو هیئتعلمی و استاد حقالتدریس ارائه خدمت میکنند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان بابیان اینکه این تعداد نیروی انسانی مهارت آموز و مهارتجو میتواند در زمره مهمترین ظرفیتهای ایجاد زیرساختهای اقتصادی در سطح استان باشد، گفت: امید است با پیگیریهای نمایندگان استان در مجلس کمبودها و بهخصوص مشکل تجهیزات این دانشگاه برطرف شود.
نقدی بابیان اینکه دانشگاه فنی و حرفهای در بخشهای مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات برای مهارت آموزان فرصتهای شغلی ایجاد میکند، تأکید کرد: ما معتقد هستیم که کلید اشتغال مهارتآموزی همراه با نگاه کارآفرینی است.
وی بابیان اینکه خوداشتغالی، کارآفرینی و کمک به بهرهوری نیروی کار، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفهای است، افزود: رسالت این دانشگاه تربیت تکنسین ماهر و پنجههای کارآمد است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان گفت: با توجه به اینکه ۶۰ درصد دروس بهصورت کارگاهی است با کمبود تجهیزات و کمبود فضای کارگاهی مواجه هستیم و تجهیزات کارگاهی ما در کل کشور بهصورت قدیمی بوده و درخواست بودجه بهصورت کشوری را خواستاریم.
نظر شما