۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۵
نگرانی بابت خدمات گمرکی وجود ندارد| ترخیص کالا به روال عادی در حال انجام است

نگرانی بابت خدمات گمرکی وجود ندارد| ترخیص کالا به روال عادی در حال انجام است

معاون وزیر اقتصاد گفت: هیچ آسیبی به سامانه جامع گمرکی وارد نشده بنابراین خوشبختانه در این شرایط هیچ نگرانی بایت خدمات گمرکی در کشور وجود ندارد.

به گزارش بازار، فرود عسگری، رئیس کل گمرک ایران، اظهار داشت: میزان خسارت وارد شده به بندر شهید رجایی با توجه به آنکه سازمان بنادر و دریا نوردی مرجع تحویل گیرنده کالا است باید اعلام کند اما درحوزه گمرک روز گذشته تیمی متشکل ازبخش فنی ،پشتیبانی ،آیتی عازم بندر عباس شده ایم و خوشبختانه با اقداماتی که به موقع صورت گرفت بحث تشریفات به سرعت دوباره وارد مدار شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر رویه واردات را شروع کرده ایم و این روند تا پاسی از شب ادامه داشت و در حال حاضر مباحث صادرات را هم دنبال کرده ایم و در شرایط کنونی تمامی رویه های صادرات و ترانزیت کالا در حال انجام است.

او بیان کرد : خوشبختانه سیتم گمرکی آسیب ندیده و در حال حاضر از طریق سامانه جامع گمرکی موارد را رصد می کنیم و در شرایط کنونی یکی از کارهای که انجام شده آن است که اظهارنامه شهید رجایی را در بین کارشناسان گمرکات توزیع کرده تا اقدامات در خصوص رصد وپایش صورت گیرد.

عسگری اظهار کرد:کارشناسان مجازی که از بندر عباس به مشکل برخورده بودند را به کارشناسان دیگر ارجاع داده ایم چراکه با این اقدامات در حال حاضر مشکل خاصی در ترخیص کالا نداریم.

معاون وزیر اقتصاد بیان کرد: با توجه به آنکه سیستم اظهار نامه از راه دور بوده و الکترونیکی بوده هیچ نگرانی بابت خدمات گمرکی نداریم و تمامی بخش ها وصل است.

کد خبر: ۳۳۷٬۷۹۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha