۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۷
جنگ تعرفه‌ها؛ نخست‌وزیر ژاپن، عازم ویتنام و فیلیپین شد

جنگ تعرفه‌ها؛ نخست‌وزیر ژاپن، عازم ویتنام و فیلیپین شد

نخست وزیر ژاپن، برای مقابله با تعرفه‌های تجاری آمریکا و با هدف یافتن متحدان و صف‌بندی تجاری در این عرصه، برای انجام سفری چهار روزه، عازم ویتنام و فیلیپین شد.

به گزارش بازار به نقل از خبرگزاری کیودو ژاپن، شیگرو ایشیبا به منظور تقویت روابط اقتصادی و امنیتی، توکیو را به مقصد هانوی ترک کرد و قرار است پس از ویتنام عازم فیلیپین شود.

این گزارش با اشاره به اینکه این سومین سفر ایشیبا به منطقه از ماه اکتبر گذشته و زمان تصدی سمت نخست وزیری ژاپن است، تاکید دارد که کشورهای این حوزه با شوک حاصل از اعمال تعرفه های تجاری ترامپ و تشدید تنش تجاری بین چین و آمریکا مواجه هستند.

نخست وزیر ژاپن پیش از ترک توکیو درباره نتایج این سفر ابراز امیدواری کرد که روابط امنیتی و اقتصادی با دو کشور منطقه آسیای جنوب شرقی تحکیم شود.

کیودو در ادامه گزارش داد: ایشیبا این موضوع را یادآور شد که تعرفه های تجاری دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بر اقتصاد هر دو کشور ویتنام و فیلیپین تاثیر به سزایی گذاشته است.

بر اساس این گزارش، قرار است نخست وزیر ژاپن اواخر روز جاری با تو لام (To Lam) دبیرکل حزب کمونیست ویتنام و روز دوشنبه نیز با پام مینه چینه (Pham Minh Chinh) نخست وزیر این کشور دیدار کند.

کیودو اضافه کرد: ایشیبا روز سه شنبه نیز عازم فیلییین می شود و با فردیناند مارکوس رئیس جمهوری این کشور دیدار و در زمینه مسائل امنیتی مذاکر می کند و همچنین شاهد برگزاری رزمایش مشترک دریایی بین دو کشور خواهد بود.

بر اساس این گزارش، درحالی ایشیبا به سفر چهار روزه منطقه ای عازم شده است که شی جین‌پینگ رئیس جمهوری چین نیز طی روزهای گذشته از ویتنام، مالزی و کامبوج دیدار کرد. سفر شی به منظور مقابله با اقدام‌های یکجانبه دولت ترامپ در اعمال تعرفه های تجاری بود و در این سفرها وی به تعمیق روابط و همکاری های تجاری و امنیتی با این سه کشور پرداخت.

این گزارش می افزاید: دولت ترامپ هم اکنون بر بسیاری از کشورهای جهان و از جمله شرکای تجاری آمریکا تعرفه های متقابل وضع کرده است که در این میان ویتنام با ۴۶ درصد و فیلیپین هم پیمان امنیتی آمریکا با ۱۷ درصد تعرفه تجاری مواجه هستند. ژاپن نیز به عنوان دیگر متحد نزدیک واشنگتن در منطقه شرق آسیا با ۲۴ درصد تعرفه تجاری از سوی دولت ترامپ روبرو است.

یک مقام وزارت امور خارجه ژاپن درباره سفر امروز ایشیبا گفته است که توکیو قصد دارد تعهدات خود را در قبال کشورهای حوزه آسیای جنوب شرقی که از نظر ژئوپلیتیکی مهم و موتور رشد اقتصاد جهان به شمار می روند و در وضعیت فزاینده نامطمئن امور بین‌المللی هستند، افزایش دهد.

کد خبر: ۳۳۷٬۷۷۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha