۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۷
جذب سرمایه‌گذاری اولویت استان است
استاندار فارس:

جذب سرمایه‌گذاری اولویت استان است

استاندار فارس، با بیان اینکه مدیران باید برای حل مشکلات به دنبال راهکارهای جدید باشند، گفت: در فارس دستیابی به هدف کاهش فقر از مسیر جذب سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال تعریف شده است.

به گزارش بازار، حسینعلی امیری، یکشنبه در نشست مشترک با مدیرعامل مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: مدیر خوب و کاردان مدیری است که وضع موجود را وضع مطلوب نداند و همواره به دنبال نوآوری و شکوفایی در حوزه کاری و مأموریتی خود باشد.

وی ادامه داد: پنج حوزه کاهش فقر از مسیر جذب سرمایه گذاری در بخش های گردشگری طبیعی، تاریخی، فرهنگی و گردشگری سلامت، حل مشکل ناترازی از طریق توسعه انرژی خورشیدی و انرژی های تجدیدپذیر، رسیدگی به مشکلات زنان آسیب دیده و سرپرست خانوار به عنوان محورهای اصلی و اولویت دار توسعه فارس در بخش‌های برنامه ریزی و اجرایی تعیین شده که مجتمع اقتصادی کمیته امداد با استفاده از ظرفیت های بسیار خوب خود می‌تواند تکمیل کننده پازل بخش سرمایه گذاری و کاهش فقر این استان در حوزه های مختلف باشد.

استاندار فارس گفت: مدیران استان باید جذب سرمایه گذاری را اولویت برنامه‌ریزی و فعالیت های کاری خود قرار دهند و خودم نیز شخصا به مشکلات حوزه سرمایه‌گذاری در استان ورود می‌کنم و پیگیر مسائل و مشکلات سرمایه گذاران در مسیر سرمایه‌گذاری‌ها خواهم بود.

امیری افزود: از مدیران استانی و فرمانداران شهرستان ها خواسته ام برای کنترل دقیق پروژه های سرمایه گذاری در فازهای مختلف برنامه زمانبندی تهیه، تدوین و ارائه کنند که این موضوع به عنوان بخشی از ارزیابی عملکرد مدیران و فرمانداران لحاظ خواهد شد.

وی، اقتصاد قوی و پویا را زمینه ساز سامان گرفتن تمام بخش‌ها دانست و ادامه داد: مباحث اقتصادی و تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه شعار "سرمایه گذاری برای تولید" اولویت استان در تمام حوزه‌ها است.

مدیرعامل مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز ضمن تقدیر از حمایت‌ها و تلاش‌های استاندار فارس در جهت رفع موانع سرمایه‌گذاری‌های این مجموعه در استان فارس گفت: امروز مدیریت خوب و وحدت ایجاد شده در فارس زبانزد است و حضور دکتر امیری در این استان را فرصتی مغتنم برای حضور و فعالیت بیشتر در طرح های مختلف سرمایه‌گذاری می‌دانیم.

محمد امید افزود: از زمان حضور دکتر امیری در فارس احساس امنیت و راحتی ما برای سرمایه گذاری در این استان بسیار مضاعف شده و به دنبال برنامه‌ریزی و اجرای پروژه‌های فاخر و در شان مردم فارس و شیراز هستیم.

در این دیدار، در خصوص تعدادی از پروژه‌های مورد نظر مجتمع اقتصادی کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در فارس در بخش های شناسایی و اکتشاف پهنه های معدنی، احداث مجتمع چند منظوره گردشگری، خدماتی و رفاهی، ایجاد مزارع برق خورشیدی و انرژی های تجدیدپذیر در بخش های نیروگاهی و خانگی بحث و تبادل نظر صورت گرفت و تصمیماتی اتخاذ شد.

کد خبر: ۳۳۷٬۷۳۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha