به گزارش بازار، احمد میدری روز شنبه به مناسبت آغاز هفته کار و کارگر با همراهی معاونین، مدیران و کارکنان این وزارتخانه و فعالان تشکل های کارگری و کارفرمایی، بازنشستگان و تعاونگران با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) و ادای احترام به مقام شامخ بنیانگذار جمهوری اسلامی با اهدای گل و قرائت فاتحه با آرمان های امام راحل و رهبر معظم انقلاب عهدی دوباره بستند.
باید گامهای بلندی را در جهت مسکن کارگری برداریم
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آیین تجدید میثاق جامعه کار و تولید با آرمان های امام خمینی (ره) گفت:آن چیزی که امسال به دنبال آن خواهیم بود و با کارگران و کارفرمایان عزیز به پیش خواهیم رفت بحث تعاونی مسکن کارگران خواهد بود.
وی افزود : به خوبی میدانیم که دولتهای قبل شعار مسکن ارزان قیمت یا گسترش بخش مسکن را دادند اما موفقیت علی رغم همه تلاشها و دلسوزیها اندک بوده اما این نباید مانع از این بشود که ما مسکن کارگری را که یکی از نیازهای اساسی کارگران است را فراموش کنیم.
میدری ادامه داد : کارفرمایان مختلفی به وزارت کار مراجعه کردند که ما حاضریم در مسکن کارگری مشارکت بکنیم.
وزیر تعاون گفت : ما باید از مشارکت کارگران، سازمان تامین اجتماعی و شهرداریها استفاده کنیم و گامهای بلندی را در جهت مسکن کارگری برداریم.
میدری تاکید کرد : ما در برنامه ۱۴۰۴ کارگری و کارفرمایی که به شورای عالی کار تقدیم کردیم گفتیم که تحقق اهدافی مثل مسکن کارگری و افزایش امنیت شغلی جز اهداف ماست.
حاضران بار دیگر پایداری و دلبستگی خود را به آرمانهای والای حضرت امام خمینی (ره) و تبعیت از ولایت فقیه و زعامت رهبر معظم انقلاب اعلام و یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اعلام داشتند.
شرکت کنندگان در این مکان مقدس بار دیگر هم پیمان شدند تا در مسیر تحقق آرمان های امام راحل و تاکیدات و دستورات رهبر معظم انقلاب اسلامی گام برداشته و کشور را به سمت وفاق ملی، سربلندی، عزت و استقلال حقیقی بیشتر پیش ببرند.
افزایش ۴۵ درصدی دستمزد گرهی از مشکلات کارگران نمیگشاید
میدری گفت: نظام پهلوی فرهنگ شیعی را قبول نداشت و به دنبال مهندسی فرهنگی بود تا با کنار زدن فرهنگ شیعی که بیش از هزار سال ریشه در مردم داشت فرهنگ جدیدی را بسازد، این نظام به جای پذیرش تنوع فرهنگی، آمرانه فرهنگ را میخواست تغییر بدهد، اما مردم ایران مهندسی فرهنگی نظام پهلوی را قبول نکردند.
وی افزود: قبل از انقلاب حتی همبستگی اقتصادی هم وجود نداشت، نظام سیاسی پهلوی جزایری از ثروت را ایجاد کرده بود، اما بسیاری از اقشار و مناطق را به فراموشی سپرده بود و بسیاری از روستاهای ایران و شهرهای کوچک در دسترسی به اولین نیازهای خود با مشکل روبهرو بودند.
میدری با اشاره به بحرانهای نظام پهلوی گفت: بر اساس آمارهای دقیقی که منابع داخلی و خارجی بر آن صحه میگذارند بیش از ۵۰ درصد مردم ایران پیش از انقلاب دچار سوء تغذیه بودند آماری که دانشگاههایی مثل آکسفورد نیز آن را تایید کرده بود. نظام سیاسی که همبستگی سیاسی، فرهنگی و اقتصادی را کنار زده بود محکوم به فنا بود.
وی افزود: انقلاب اسلامی ایران همبستگی اجتماعی، همبستگی اقتصادی و همبستگی سیاسی داشت و ما پس از انقلاب تماماً تلاش کردیم که دوباره نظام جدیدی مبتنی بر همبستگی بسازیم البته رمز موفقیت امام این بود که همه را دور یکدیگر جمع کرد تا این همبستگی بتواند ایرانی نو بسازد.
ما بعد از جنگ تحمیلی اشتباه کردیم که نظام آموزشی و نظام سلامت خودمان را تبدیل به یک کالا کردیم. آموزش و سلامت همانطور که رئیس جمهور فرمودند کالا نیستند اینها حق انسانها هستند همه باید از آموزش و سلامت لازم برخوردار باشیم.
این مقام مسئول گفت: ما میدانیم که افزایش ۴۵ درصدی دستمزد مشکل اساسی کارگران را حل نمیکند.
وی در پایان با اشاره به طرح کالابرگ گفت: ما در توزیع کالابرگ میدانیم که مشکل تغذیه و امنیت غذایی مردم عزیز را تامین نمیکند فقط میخواهیم بگوییم که کارگران فراموش نشدند؛ دولت به فکر اقشاری که کالابرگ نمیگیرند نیز هست.
نظر شما