۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۱
طرح فوریت‌های اداری (فواد) در قزوین اجرا می‌شود
استاندار قزوین:

طرح فوریت‌های اداری (فواد) در قزوین اجرا می‌شود

نوذری، استاندار قزوین گفت: طرح فوریت‌های اداری (فواد) به صورت پایلوت در استان راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش بازار، محمد نوذری روز شنبه در حاشیه سفر یک روزه معاون رییس سازمان اداری و استخدامی کشور به استان قزوین، تصریح کرد: این طرح زمینه پاسخگویی سریع به مردم را فراهم می‌سازد و در کنار هوشمندسازی دولت می‌تواند به نحو مطلوب به جامعه خدمات ارایه کند.

وی ادامه داد: خوشبختانه قزوین دارای نماینده ولی فقیه و امام جمعه‌ای است که محور وحدت و وفاق ملی بوده و ارتباط خوبی بین تمام بدنه‌های استان ایجاد کرده است.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: چالش‌های اساسی استان از جمله بهداشت و درمان، گردشگری، آب و صنعت مورد شناسایی قرار گرفته و برای رفع مشکلات یاد شده نیز اقدامات مناسبی را در دستور کار قرار داده ایم.

نوذری خاطرنشان کرد: در سالی که به "سرمایه‌گذاری برای تولید" از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده می‌توان برنامه‌های بسیار خوبی را در دستور کار استانی قرار داد و سفر معاون رییس جمهوری به استان قزوین نیز امیداوریم منشا خیر و برکات برای شهروندان این استان باشد.

براساس این گزارش، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین، ادای احترام به شهدای گمنام (تپه نورالشهدا)، حضور در پارک علم و فناوری، دیدار با خانواده شهید، بازدید از یک واحد صنعتی در شهر صنعتی البرز، حضور در نشست شورای اداری استان و بازدید از کاروانسرای سعدالسلطنه از جمله برنامه های سفر یک روزه علاالدین رفیع زاده، معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور به قزوین است.

کد خبر: ۳۳۷٬۳۴۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha