۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵
ناگفته‌های پورمحمدی از ماجرای قرارداد کرسنت

ناگفته‌های پورمحمدی از ماجرای قرارداد کرسنت

مصطفی پورمحمدی می‌گوید: در قرارداد کرسنت متاسفانه بین فساد داخلی و اجرای قرارداد بین‌المللی تفکیک نشد.

به گزارش بازار، حجت‌الاسلام مرتضی پورمحمدی دبیر جامعه روحانیت مبارز، در جلسه‌ای که ویدئوی آن در توئیتر او منتشر شده، گفت: قرارداد کرسنت قبل از اینکه من به دولت نهم آقای احمدی‌نژاد بروم، در دولت هشتم بسته شد. چهار سال، سه سال من در دولت آقای احمدی نژاد وزیر کشور بودم. او و وزارت نفت هر کاری می ختوانستند انجام دادند. این گزارش به سازمان بازرسی آمد، من اطلاعات ریز نداشتم و به دوستان خود گفتم مساله مهم است سریعا پیگیری و بررسی کنید.

او در ادامه توضیح داد: پرونده کرسنت با دقت تا آنجا که اطلاعاتی بود و مورد توجه هم داخل و هم خارج قرار گرفت. در محافل داخلی همه آقایانی که مدعی هستند به گزارش ما در سازمان بازرسی استناد می‌کنند. در خارج هم یکی دوبار در جلسات بین المللی به گزارش این سازمان که در زمان من تهیه شد استناد شد. ولی خب گر قرار باشد حرف همینطور زده شود، گلوگیر که نیست.

مصطفی پورمحمدی گفت: این یک قراردادی است که خوب امضا نشده و یک تعهدی برای کشور ایجاد شد که ما باید حواسمان را جمع می‌کردیم با کمترین خسارت قرارداد را حل می‌کردیم. متاسفانه آمدیم گفتیم اینجا تخلف و سواستفاده شده و فساد است و آقای اژه‌ای دیروز پریروز گفتند که ما رسیدگی کردیم و در گذشته متخلفین را مجازات کردیم. ولی قرارداد غیر از فساد در پرونده است. قرارداد بین‌المللی است. قرارداد منافع ملی است. ما باید قرارداد را نه به خاطر مفسدی که می‌خواهیم آنها را مجازات کنیم پشت گوش بیندازیم و معطل کنیم و خسارات عظیم برای کشور ایجاد کنیم. دو مقوله است که حیث آنها فرق می‌کند و متاسفانه به خاطر مخلوط کردن و حرف‌های اینچنینی ضررهای غیرقابل جبران برای کشور ایجاد شد.

دبیر جامعه روحانیت مبارز گفت: من به خیلی‌ها می‌گویم که از من نسبت به این مساله سوال نکنید. اگر سوال کنید و ناچار شوم جواب بدهم، ناچار می‌شوم که چیزهایی بگویم و اطلاعاتی بدهم که خیلی‌ها را خوش نمی‌آید و مصلحت نمی‌دانم. در آینده شاید شرایطی پیش آمد که بشود چیزهایی را گفت. این هیجان فعلی باید از بین برود.

کد خبر: ۳۳۷٬۱۶۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha