۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۴۵
پرواز عتبات لوکس شد؛ ۱۲۰ میلیون تومان برای هر خانواده

پرواز عتبات لوکس شد؛ ۱۲۰ میلیون تومان برای هر خانواده

با افزایش نرخ ارز حمایتی دولت برای سفر عتبات، از امروز سفر هوایی عتبات برای خانواده چهار نفره متوسط ۱۲۰ میلیون تومان می‌شود.

به گزارش بازار، هم‌زمان با اردیبهشت، نرخ‌های جدید سفر به عتبات اعمال شد. هزینه سفر هوایی برای هر نفر ۲۷ تا ۳۳ میلیون تومان و سفر زمینی ۱۳ تا ۱۵ میلیون تومان شده است.

مدیر یکی از دفاتر زیارتی دلیل اصلی این افزایش را گران‌شدن نرخ ارز حمایتی دولت عنوان می‌کند و می‌گوید که «ارز عتبات ۱۰ هزار تومان گران شد.»

تا همین چند روز پیش هزینه همین سفرها با ارز ۶۰ هزارتومانی حدود ۲۶ میلیون برای هوایی و ۱۲ میلیون تومان برای زمینی بود. حالا نرخ ارز حمایتی به ۷۰ هزار تومان رسیده است.

با این حساب، سفر هوایی برای یک خانواده چهارنفره در اردیبهشت ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون (حدود ۱۰ برابر حقوق یک کارگر حداقل‌بگیر) و سفر زمینی بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان آب می‌خورد.

کد خبر: ۳۳۶٬۷۰۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha