۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۶
نصب سامانه سیپاد در ۱۱۰ هزار ناوگان درون شهری

نصب سامانه سیپاد در ۱۱۰ هزار ناوگان درون شهری

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری و دهیاری کشور گفت: ۳۲۰ هزار ناوگان دیزلی درکشور وجوددارد که از این تعداد ۱۱۰ هزار ناوگان به سامانه سیپاد مجهز است.

به گزارش بازار، سید سجاد انوشه، معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با بیان اینکه دو سامانه برای پایش سوخت ناوگان درون شهری و برون شهری طراحی شده به طوری که سامانه سیپاد برای ناوگان درون شهری و سامانه سپهتن برای ناوگان برون شهری بوده است گفت: وزارت کشور و سازمان شهرداری متولی سامانه سپیاد است و از زمانی که این سامانه راه اندازی شده سرعت نصب این سامانه افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: ۳۲۰ هزار ناوگان دیزلی در کشور وجود دارد که شامل ناوگان باری و مسافری می‌شود که از این تعداد ۱۱۰ هزار ناوگان به سامانه سیپاد مجهز شده‌اند.

انوشه با بیان اینکه سایر ناوگان هنوز به این سامانه نپیوستند و با توجه به آنکه تکالیفی بر عهده وزارت نفت است، این وزارت خانه باید سرمایه گذار برای خرید این سامانه پیدا کند بنابراین هنوز این گام برداشته نشده و سرمایه گذار در این حوزه وجود ندارد.

وی بیان کرد: این آمار نسبت به سایر سامانه‌ها بهتر بوده و یک سوم مخاطبان با هزینه‌های خود این سامانه را نصب کرده‌اند چراکه از طریق این سامانه بتوانند سوخت با بالاترین سطح دریافت کنند.

کد خبر: ۳۳۶٬۶۲۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha