۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
۳۵ درصد آب سمنان هدر می رود | ۳۵۰ لیتر بر ثانیه کمبود داریم!
فرماندار سمنان:

۳۵ درصد آب سمنان هدر می رود | ۳۵۰ لیتر بر ثانیه کمبود داریم!

سمنان- صمیمیان فرماندار سمنان با بیان اینکه ۳۵ درصد آب گرانبهای شهرستان از طریق خط انتقال هدر می رود، گفت: اصلاح شبکه انتقال یکی از ضروری ترین اقدامات در شهرستان سمنان است.

مهدی صمیمیان در گفتگو با خبرنگار بازار، ضمن اشاره به روند تامین آب شهرستان سمنان، تاکید کرد: در خصوص آب بحث های مختلفی در شهرستان سمنان مطرح کرد که از جمله آنها می توان به رورت جلوگیری از هدر رفت آب اشاره کرد.

وی با بیان اینکه اصلاح شبکه و انتقال پساب آب سمنان یکی از مهترین مسائلی است که در زمینه آب در این شهرستان مورد بحث است، تاکید کرد: روزانه ۱۰۰ لیتر بر ثانیه آب به سمت کویر سمنان سرازیر می شود که این می تواند با بازچرخانی به پساب تبدیل و به کمک صنایع بیاید.

فرماندار سمنان همچنین با اشاره به اینکه حفر چاه ها در تامین آب در سال جاری یکی دیگر از مسائلی است که در شهرستان سمنان مورد بحث قرار می گیرد که البته فرمانداری در این زمینه نظری متفاوت دارد، تاکید کرد: حفر چاه مناسب نیست و ما باید به دنبال انتقال آب باشیم.

صمیمیان ادامه داد: ما باید به دنبال تامین آب پایدار برای شهر سمنان باشیم زیرا این شهرستان ظرفیت پذیرش جمعیت را تا ۳۰۰ هزار نفر دارد اما با مقدار آبی که فعلاً در این شهرستان داریم، امکان افزایش جمعیت داریم و حتماً باید اصلاح شبکه باید مد نظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه ۳۵ درصد آب گران بهای شهرستان سمنان از طریق خطوط لوله قدیمی هدر می رود و پرت می شود، گفت: آب و فاضلاب باید با برنامه ریزی هایی که می کنند هدر رفت آب را به ده درصد برسانند که راهکار آن هم ترمیم شبکه توزیع و انتقال آب شهرستان سمنان است.

فرماندار سمنان با بیان اینکه کم آبی مهمترین چالش امروز شهرستان است، تاکید کرد: نیاز آبی شهرستان سمنان در اوج مصرف بیش از یک هزار لیتر بر ثانیه است در صورتی که کل آب استحصال شده در این شهرستان ۷۱۰ لیتر بر ثانیه اعلام شده است در واقع شهرستان سمنان حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ لیتر بر ثانیه کمبود آب دارد که جبران آن بسیار سخت است.

به گزارش بازار، در یک دهه اخیر مسئولان استان سمنان سه نوع راهکار را برای مقابله با کمبود آب در استان اتخاذ کرده اند که نخستین آنها کوتاه مدت شامل لایروبی قنوات و منابع آبی و ... است میان مدت چاه های عمیق، مجتمع های آبرسانی و ... و دراز مدت همان انتقال آب بین حوزه ای مانند دریای عمان و خزر و ... است که مشخصاً آمارها نشان می دهد کسری آب استان روز به روز بیشتر شده و این راهکارهای هم کم فایده بوده است.

کد خبر: ۳۳۶٬۵۵۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha