۲۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۷
عراقچی: رم میزبان مذاکرات نیست، محل مذاکرات است

عراقچی: رم میزبان مذاکرات نیست، محل مذاکرات است

وزیر امور خارجه گفت: میزبان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، همچنان دولت عمان است و ما در محلی که میزبان مشخص کند، حاضر خواهیم شد.

به گزارش بازار، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، تأیید کرد که شنبه ۳۰ فروردین‌ماه با هدف شرکت در دور دوم مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا به رُم (پایتخت ایتالیا) سفر خواهد کرد.

عراقچی این سخنان را در پاسخ به پرسشی در مسکو مطرح کرد که پرسید: با توجه به اعلام قبلی شما مبنی بر تعیین محل دور دوم مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا توسط عمان به عنوان میانجی و بیانیه ساعات گذشته وزارت امور خارجه این کشور مبنی بر انجام این گفت‌وگوها در رُم، آیا روز شنبه به ایتالیا سفر خواهید کرد؟

وزیر امور خارجه در پاسخ گفت: رُم میزبان مذاکرات نیست، بلکه محل مذاکرات است؛ میزبان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، همچنان دولت عمان است و ما در محلی که میزبان مشخص کند، حاضر خواهیم شد و کماکان وظیفه میانجیگری، واسطه‌گری و برقراری ارتباط غیرمستقیم برعهده وزیر امور خارجه عمان و دولت این کشور است.

کد خبر: ۳۳۵٬۹۹۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha