۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۴
یک میلیارد و ۹۲۶ میلیون دلار ارز برای واردات تأمین شد

یک میلیارد و ۹۲۶ میلیون دلار ارز برای واردات تأمین شد

بانک مرکزی از ابتدای سالجاری تا ۲۴ فروردین ماه یک میلیارد و ۹۲۶ میلیون دلار ارز مورد نیاز برای واردات را تامین کرده است.

به گزارش بازار، بانک مرکزی از ابتدای سالجاری تا ۲۴ فروردین ماه مبلغ یک میلیارد و ۹۲۶ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی و خدمات، تامین کرده است. در این مدت برای کالاهای اساسی و دارو ۵۶۲ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ یک میلیارد و ۲۶۷ میلیون دلار و برای خدمات ۹۷ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفته است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی برای واردات کالاهای اساسی و کشاورزی ۵۱۵ میلیون دلار و برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۴۷ میلیون دلار ارز تأمین کرده است و در مجموع طی مدت مذکور ۵۶۲ میلیون دلار برای کالاهای اساسی و کشاورزی و دارو و تجهیزات پزشکی را با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان و با هدف حمایت از مصرف‌کنندگان و دسترسی اقشار جامعه به کالاهای ضروری با قیمت ارزانتر تأمین شد.

همچنین از ابتدای سال جاری تا ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۴ میزان کل تأمین ارز صنایع مبلغ یک میلیارد و ۲۶۷ میلیون دلار بوده است که میزان ارز تأمینی برای گروه‌های «صنایع حمل و نقل و خودرو» ۳۵۱ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» ۱۸۹ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» ۱۲۱ میلیون دلار، «صنایع شیمیایی و پلیمری» ۹۷ میلیون دلار، «صنایع معدنی» ۵۶ میلیون دلار، «منسوجات و پوشاک» ۳۱ میلیون دلار و «سایر صنایع» ۴۲۲ میلیون دلار تا پایان روز ۲۴ فروردین ماه سال جاری بوده است.

کد خبر: ۳۳۵٬۸۶۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha