۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۱
تشکیل ستاد مردمی بزرگداشت و ترویج شیوه حکمرانی شهید رئیسی در استان اصفهان

تشکیل ستاد مردمی بزرگداشت و ترویج شیوه حکمرانی شهید رئیسی در استان اصفهان

در آستانه سالگرد شهادت رئیس جمهور دولت سیزدهم، ستاد مردمی بزرگداشت و ترویج شیوه حکمرانی شهید رئیسی در استان اصفهان تشکیل شد.

به گزارش بازار، با نزدیک‌شدن به ایام شهادت سیدالشهدای خدمت آیت‌الله شهید رئیسی و دیگر شهدای خدمت، ستاد مردمی بزرگداشت و ترویج شیوه حکمرانی شهید رئیسی در استان اصفهان تشکیل شد.

این مجموعه مردمی باهدف بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت شهدای خدمت، ترویج حکمرانی انقلابی، مدیریت جهادی مبتنی بر آرمان‌های انقلاب اسلامی و دیدگاه‌های متعالی رهبر معظم انقلاب منبعث از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی شکل‌گرفته است.

ترویج شیوه‌های بدیع، جهادی، عالمانه و انقلابی حکمرانی شهید رئیسی مبتنی بر تأکیدات و تمجیدهای رهبر معظم انقلاب که بیان فرمودند: «بیان ویژگی‌های شهید رئیسی برای تبیین یک الگو و ثبت در تاریخ است تا معلوم شود رئیس قوه مجریه می‌تواند مجموعه‌ای از فضائل فکری، قلبی و عملی داشته باشد و آنها را در عملکرد حاکمیتی و فردی خود دنبال کند»، از دیگر اهداف شکل‌گیری این ستاد مردمی است.

کد خبر: ۳۳۵٬۸۱۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha